Anasayfa Haber Diablo 3’ün Ek Paketi’nin Çıkış Tarihi Kesinleşti!

Diablo 3’ün Ek Paketi’nin Çıkış Tarihi Kesinleşti!

Diablo 3 Reaper of Souls

Diablo 3’ün ek paketi Reaper of Souls’un çıkış tarihi Blizzard tarafından netleştirildi.

Blizzard’ın ağır bombalarından biri olan Diablo 3’e ek paket geleceği daha önceden açıklanmıştı. Ancak ek paketin çıkış tarihi netlik kazanmamıştı. Reaper of Souls olarak adlandırılan ek paketin PC ve Mac sürümlerinin 25 Mart tarihinde piyasaya çıkacağı açıklandı.

Blizzard henüz Diablo 3’ün PlayStation 4 sürümü hakkında bir açıklama yapmadı. Diablo’nun konsol platformuna ne zaman döneceği belli değil. Ancak bilindiği kadarıyla Reaper of Souls’un piyasaya çıkışının, konsol çıkışıyla bağlantısı var. PlayStation 4 çıkışı kesin olmasına karşın, Xbox 360 ya da PlayStation 3 platformlarına gelip gelmeyeceği konusunda açıklama yok.

Blizzard, Reaper of Souls için Standart ve Digital Deluxe sürümlerini hazırlayacak. Oyuncular isterlerse kutu oyun isterlerse Battle.net üzerinden ek paketi satın alabilecek. Şu an Battle.net üzerinden de ek paketin siparişi verilebiliyor.

Standart Edition 39.99 Dolar’a, Digital Deluxe Edition ise 59.99 Dolar’a satılıyor. Digital Deluxe Edition içerisinde Blizzard’ın diğer oyunları için de ufak hediyeler bulunuyor.

Oyuncular, Reaper of Souls ile birlikte Diablo 3’ün daha da karanlık yerlerine yolculuk edebilecekler. Single Player modunda, Diablo 3’ün peşinden gelişen hikaye aktarılacak. Ayrıca The Crusader adı verilen yeni bir sınıf da oyunculara sunulacak. Elbette yığınla yeni eşya ve harita da oyuncuları bekliyor.