Anasayfa Haber LG G2 Mini’nin Teknik Özellikleri Sızdırıldı

LG G2 Mini’nin Teknik Özellikleri Sızdırıldı

G2'nin Mini modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.
G2'nin Mini modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.
G2'nin Mini modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.
G2’nin Mini modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

2.5 Milyon adet satış rakamına ulaşan LG G2’nin Mini modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı!

Android telefonlardaki son furya, üst modelin bir de mini modelini piyasaya sürmek. Teknik özellik bakımından yüksek performans sergileyen amiral telefonları satın alabilmek, herkes için kolay değil. Fiyat bakımından uçuk olan bu modellerin bir de mini modelleri piyasaya sürülüyor.

Mini modeller, büyük modellerine göre performans bakımından biraz daha düşük oluyor. Ancak tasarım bakımından birebir kopyası oluyor. Sadece biraz daha küçükler. Bu furyaya katılacak son telefonlardan biri de LG G2 olacak.

LG, G2’nin satışlarından bir hayli memnun. Kısa süre içerisinde G2’nin Mini modeli de piyasaya sürülecek. Bu modelin teknik özellikleri ufaktan belirginleşmeye başladı.

LG G2 Mini’nin teknik özellikleri GFX Benchmark sitesinde ortaya çıktı. LG-D410 model numarasıyla test edilen telefonun, G2 Mini olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Sitedeki test sonuçlarına göre D-140’ın 1.2 Ghz’lik Qualcomm Snapdragon 400 işlemcisi var. Ekran 540×960 qHD çözünürlük sağlıyor. Android 4.4 KitKat sürümüyle beraber piyasaya sürüleceği öngörülüyor.

Bu teknik özellikler ile G2’yi karşılaştırdığımızda karşımızda çok farklı iki telefon var. G2 Mini’nin performansı G2’nin yanından bile geçmiyor. Henüz LG tarafından yapılmış bir açıklama yok. Ancak önümüzdeki ay Las Vegasta düzenlenecek Consumer Electronics Show 2014’te bu telefon hakkında resmi bilgilere ulaşacağımızı düşünüyoruz.