Anasayfa Haber 40 Oyun MSI ve AMD’den Technopat Okurlarına Hediye!

40 Oyun MSI ve AMD’den Technopat Okurlarına Hediye!

Hitman Absolution, Sleeping Dogs, Dirt 3 ve Deus Ex Human Revolution oyunlarıni ister misiniz? 40 Oyundan birini kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit. MSI ve AMD’nin Technopat okurlarına hediyeleri sizi bekliyor…

hitman_absolution___wallpaper_by_sendescyprus-d5fpod1

20 Hitman Absolution ve 20 AMD Bronze Reward Kodu için ise bu yarışma haberinin altına AMD – MSI ürünleri ile ilgili bir yorum yapın ve MSI Türkiye Facebook sayfasını beğenin işte bu kadar basit! Yorumlar arasından 20 tanesine Hitman Absolution, 20 tanesine ise AMD Bronze Reward vereceğiz. Bu sayede 40 oyundan birisine sahip olacaksınız. Yorumunuzun AMD ve MSI ürünleri ile ilgili olmasına dikkat edin.

Örneğin neler var?
MSI ve AMD’nin birlikte imza attığı yeni nesil ekran kartları, GX serisi dizüstü bilgisayarlar ve sizin bunlar ile ilgili görüşleriniz.

AMD Bronze Reward kodu ile ilgili açıklama:

AMD Bronze Reward kodu ile Sleeping Dogs, Dirt 3 ya da Deus Ex Human Revolution oyunlarından birisini seçip sahip olabilirsiniz.

Nasıl Kazanacaksınız?

Seçtiğimiz yorumlar bizden e-posta adreslerine (Yorum yaparken kullandıkları) hediye kodlarını alacaklar. Yarışma sadece 2 gün sürecektir ve 28 Aralık’ta sonuçlanacaktır.

Uyarı: Kodların 31 Aralık tarihe kadar kullanılması şarttır.

MSI Türkiye Facebook sayfasını beğenin..