Anasayfa Haber Yılbaşında En Güzel Fotoğrafları Nokia Lumia 1020 İle Çekebilirsiniz

Yılbaşında En Güzel Fotoğrafları Nokia Lumia 1020 İle Çekebilirsiniz

Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020, 41 megapiksel PureView kamerası ve yeniden yorumladığı zoom özelliğiyle gecenin yıldızı olacak!

Yılbaşı gecesinin en renkli, en canlı, en yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını çekmek istemez misiniz? Nokia Lumia 1020, Nokia’nın yenilikçi PureView teknolojisi, ikinci nesil 41 megapiksel sensörü, altı lensli ZEISS optiği ve optik görüntü sabitleme özelliği sayesinde istediğiniz kareleri özgürce yakalayabileceksiniz. Nokia Lumia 1020’nin, az ışık performansı benzerlerinin çok üstünde olan kamerası yılbaşı gecesinin coşkusunda açık ara en iyi fotoğrafları çekmenizi sağlayacak!

Peki nasıl?

Nokia’nın üstün PureView teknolojisinin yanı sıra Nokia Pro Cam ile zoom’u yeniden yorumlayarak kullanıcıların, gözün algılayabileceğinden daha fazla detayı tekrar tekrar keşfetmesini sağlıyor. Nokia Pro Cam, ayarların fotoğrafı ya da videoyu nasıl etkileyeceğini görsel biçimde gösteren güzel bir arayüz ile genellikle profesyonel kameralara özgü olan özellikleri (örneğin, beyaz dengesi, deklanşör hızı, ISO ayarları) sadeleştiriyor.

Yılbaşı gecesi fotoğraf çekerken en ihtiyaç duyacağınız özelliklerden biri de flaş olacak. Nokia Lumia 1020’nin yeni nesil güçlü Xenon flaşı ile hareketli nesneleri karanlıkta dondurabilir, çekim hızı ve güçlü flaş sayesinde çok daha kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz.

Bunların yanı sıra, Nokia Smart Cam uygulamasıyla, Lumia 1020’nizle çekeceğiniz fotoğraflar için seçenekleriniz sonsuz! Örneğin, her fotoğraf için 10 ayrı kare çekin. Fotoğrafta en iyi kareyi yakalamak için yüzleri değiştirin, isteğiniz nesneleri kaldırın, hareketli görüntüyü artırın, arka alanı bulanık yaparak nesneleri vurgulayın ve böylece mükemmel fotoğrafa ulaşın! İsterseniz yüzleri değiştirip arzuladığınız grup fotoğrafını yakalayın veya hareketli nesneleri kaldırıp istenmeyen görüntüleri sahneden çıkarın! Ya da bırakın hareketli nesneler bir karede bir araya gelsin, doğanın dinamizmi fotoğraflarınıza yansısın!

41 megapiksel sensör, sırasıyla 16:9 ve 4:3 boy-en oranında 34 megapiksel ve 38 megapiksel görüntüler çekebiliyor. 38 megapiksel ve 34 megapiksel tam çözünürlüklü görüntülere ek olarak, Lumia 1020’nin kamerası yüksek örnekleme teknolojisiyle sosyal medyada rahatça paylaşılabilen 5 megapiksel görüntüler de üretebiliyor.

Bu yılbaşı anılarınızda unutulmaz kalsın!