Anasayfa Haber ASUS’un CES 2014 ROG Sürprizi!

ASUS’un CES 2014 ROG Sürprizi!

ASUS yeni ve gizemli bir video yayınladı [ROG CES 2014 Teaser] You Won’t Believe Your Eyes isimli video son derece ilgi çekici…

ASUS’un CES 2014 ROG videosunu izledik ve sizlerle paylaşıyoruz. ROG yani Republic of Gamers serisinin yeni üyesi ya da üyelerinin bir kısmını gösteren video gelecek ürüne yönelik farklı tahminler yürütmemize yol açtı. ASUS gözlerinize inanamayacaksınız diyor ve oldukça iddialı görünüyor.

Yeni gelen ROG ürünleri neler olacak kesin bir açıklama yok, ortadaki video sadece bir teaser yani meraklandırma amacı taşıyor. ASUS’un daha önce de kullandığı monitör ayağı, Tytan kasasının farklı bir versiyonu ve elbette güçlü bir işlemci bu videoda dikkat çekiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=wcNAvDiSx94

Yeni bir ASUS ROG Tytan oyun canavarı masaüstü bilgisayar ve yeni bir ASUS oyuncu monitörünün yanında güçlü özellikler sergileyen, daha önce oyun oynamakta da kullandığımız ASUS AIO bilgisayarın yeni bir modeli ihtimal dahilinde. 6 Ocak günü ne ya da neler olduğu ortaya çıkacak. Ancak beklentilerimiz elbette yeni Haswell işlemcilerin kullanılacağı yönünde. Ekran kartı olarak da ASUS’un yakın zamanda duyurduğu GeForce 780Ti, ROG Poseidon GTX 780 isimli hem hava, hem su soğutması kullanan model,  ya da yakın zamanda incelemesini yaptığımız ASUS ROG MARS 760 kullanılabilir.

Görünen monitör ayağı daha önce incelediğimiz ASUS PA279Q Profesyonel Monitöre benziyor.