Anasayfa Haber Samsung’un 105 inç’lik Ultra HD TV’si CES’te Görücüye Çıkıyor

Samsung’un 105 inç’lik Ultra HD TV’si CES’te Görücüye Çıkıyor

Samsung UHD TV

Samsung, dünyanın ilk en geniş ve en derin kavisli 105 inç’lik Ultra HD TV’sini CES 2014 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda kullanıcılarla buluşturacak.

Samsung Electronics, dünyanın ilk, en geniş ve en kavisli 105 inç’lik kavisli UHD TV’sinin tanıtımını ABD’nin Las Vegas şehrinde, 7-10 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan CES 2014’te gerçekleştireceğini duyurdu.

Samsung IFA 2013’te dünyanın ilk UHD TV’sinin tanıtımını gerçekleştirerek, bu alandaki liderliğini teknolojik üstünlüğü ile birlikte ortaya koymuştu. Şirket, küresel TV pazarındaki tartışmasız liderliğini, 105 inç kavisli UHD TV ürününü CES 2014’te sergileyerek sürdürecek.

Samsung’un 105 inç kavisli UHD TV modeli, optimize edilmiş renk özelliği sağlayan ve derinlik hissini artıran, yeni bir patentli resim algoritması kullanıyor. Kavisli panelin daha da geliştirilmesi ve yeni TV devre teknolojisinin eklenmesiyle, çok daha üstün görsel sonuçlar ortaya çıkıyor. Geliştirilmiş kavisli panel ile çok daha iyi bir görüntü kalitesi sunan cihaz, farklı ve göz alıcı bir TV deneyimi vaat ediyor.

Samsung’un 105 inç’lik kavisli UHD TV’si ayrıca dünyanın en derin kavisli TV’si olma özelliğini taşıyor. Farklı açılardan bakıldığında da neredeyse iki kat canlı ve parlak görüntü sağlayan ürün, tüm noktalardan en iyi görsel sonuçları almanızı sağlıyor. Görüntü kaynağı gözetmeksizin, tüm içeriği “UHD” görüntü kalitesi seviyesinde aktaran ‘Quadmatic Picture Engine’ özelliği de ürünü farklı kılan bir diğer unsur olarak öne çıkıyor. Samsung’un 105 inç’lik kavisli UHD TV’si, 11 milyon piksel (5120X2160) ekran çözünürlüğü ve 21:9 değerinde resim en-boy oranına sahip.

Samsung Electronics Görüntü Ekranları Departmanı Başkan Yardımcısı HS Kim yeni UHD TV ile ilgili olarak; “IFA 2013’te tanıtımını yaptığımız dünyanın ilk kavisli UHD TV’sinin ardından, Samsung’un kat ettiği mesafenin en son noktası olan 105 inç’lik kavisli UHD TV’yi sizlerle paylaşmaktan son derece mutluyuz. Bu ürünle kullanıcılar, TV izleme ortamı için optimize edilmiş, gerçek bir kavisli UHD TV deneyimi yaşayacaklar.” dedi.