Anasayfa Haber ZTE, 5 Yeni Telefonunu Görücüye Çıkaracak

ZTE, 5 Yeni Telefonunu Görücüye Çıkaracak

ZTE Grand S

ZTE hızlı bir hamle ile 5 adet yeni telefonunu CES 2014 Fuarı’nda tanıtacağını açıkladı.

2013’ün sonuna doğru sessizliğini koruyan ZTE firması, 2014 yılına hızlı bir şekilde başlamak istiyor. Açıklamalara göre Çin menşeili firma CES 2014 Fuarı sırasında yeni telefonlarını görücüye çıkaracak. Telefonların hepsinin detayı belli olmasa da, geçen sene piyasaya sürülen modellerin yenilerinin ortaya çıkması bekleniyor.

Grand S II adıyla bilinen yeni cihaz, geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Grand S’in bir üst modeli olacak. Kullanıcı Grand S II’yi ses komutlarıyla kontrol edebilecek. Ayrıca 2 yeni Nubia telefonunun da fuar sırasında ortaya çıkacağı öğrenildi: Nubia 5S ve Nubia 5S Mini. İki cihaz içerisinde dört çekirdekli Snapdragon işlemci bulunacağı belirtildi.

ZTE ayrıca AT&T ile Sonata 4G adını verdiği ortak bir telefon üretiyor. 1.4 GHz gücünde dört çekirdekli işlemcisi bulunacak telefonunun, 5 Megapiksellik kamerası olacağı belirtiliyor. Iconic Phablet (Tablet-telefon) adıyla pazara sürülecek çift çekirdekli bir telefonunun söylentisinden de bahsediliyor.

Çin merkezli ZTE’nin 2014 planlarının nasıl şekilleneceği bilinmiyor. Ama yıl içerisinde Windows Phone 8 işletim sistemine sahip bir telefonlarını görebiliriz. Ayrıca Galaxy Gear benzeri bir akıllı saat üzerinde de çalıştıkları söyleniyor. ZTE bu şekilde pazarda az da olsa kendi payını kopartmayı başarabilir.