Anasayfa Oyun Battlefield 4 İçin Çıkacak AMD Mantle Güncellemesi Ertelendi

Battlefield 4 İçin Çıkacak AMD Mantle Güncellemesi Ertelendi

Battlefield 4 AMDBattlefield 4, sorunlarla uğraşmaktan adam akıllı belini doğrultamadı.

Battlefield 4 ve oyuncularını kaygılandıracak sorunlar listesi gittikçe artıyor. Hali hazırda yüzlerce hata ve sorunlar boğuşan oyuncular, güncellemeleri beklemekten oyunu oynayamaz hale geldi. Aralık ayında piyasaya sürülmesi beklenen AMD Mantle güncellemesinin, ertelendiği açıklandı. Hem de öyle 1-2 ay sonrasına değil. Güncelleme Haziran ayının sonu gibi piyasaya sürülecek.

Mantle güncellemesi ile oyunun görüntülerinde ve fps oranında artış yaşanacaktı. Oyuniçi görüntüler daha efektif bir biçimde oyunculara sunulacaktı. API bazlı bu güncelleme, birçok oyuncunun merakla beklediği bir yazılımdı.

AMD tarafından yapılan açıklamalara göre firma, DICE’ın çalışmalarına destek olmaya devam edecek. Ancak ortaya çıkan söylentilere göre ertelemenin sorumluları DICE ofisindekiler. Oyunun geliştiricileri, canla başka sorunları gidermeye çalışıyorlar. Oyunu tamamen hatasız bir hale getirene kadar da, sadece görüntüleri güzelleştirecek bir güncellemeye vakit ayırmak istemiyorlar.

Bir yanda bunlar yaşanırken EA, oyunculardan geri bildirim istedi. Oyunda yaşanan FPS düşüşü başta olmak üzere yaşanan hatalarla ilgili görüşlerin açık açık belirtilmesini istediler. Toplanan veriler EA’in üst düzey yöneticilerine aktarıldı.