Anasayfa Haber Galaxy S5 Ne Zaman Tanıtılacak?

Galaxy S5 Ne Zaman Tanıtılacak?

Samsung
Samsung'un yeni amiral telefonunu ne zaman piyasada göreceğiz?
Samsung’un yeni amiral telefonunu ne zaman piyasada göreceğiz?

Samsung’un yeni amiral telefonu hakkında söylentiler git gide artıyor.

Samsung’un yeni amiral telefonunun Dünya Mobil Kongresi sırasında ortaya çıkması bekleniyor. Galaxy S4 ile pazarda yüksek satış rakamlarına ulaşan firma, işin aslı pek de iyi yorumlar almamıştı. Bu yüzden Galaxy S5’i ciddiye aldıkları söyleniyor.

Cihazın Nisan-Mayıs ayları içerisinde ortaya çıkması bekleniyor. Samsung, genelde yeni telefon tanıtımlarını bu tarihlerde yapıyordu. Samsung firmasından Tasarımdan Sorumlu İkinci Başkan Dong-hoon Chang’in açıklamaları yeni telefonunun MWC 2014 sırasında ortaya çıkarılacağını işaret ediyor.

Henüz telefon hakkında detaylı bilgiye sahip değiliz. Ancak söylentilere göre cihaz içerisinde 64-bitlik sekiz çekirdekli Exynos işlemci kullanacak. 2 ya da 4 GB LPDDR4 RAM’e sahip olacak lan Galaxy S5’in 16 Megapiksel kamera desteği vermesi bekleniyor. Ayrıca Chang’in açıklamasına göre cihazın kaplamasında yeni bir madde kullanacağı söylendi.

Ivo Maric'in Galaxy S5 için hazırladığı konsept tasarım.
Ivo Maric’in Galaxy S5 için hazırladığı konsept tasarım.

24 Şubat’ta gerçekleşecek olan kongre öncesinde Galaxy S5’in tasarımı ortaya çıktı. Bu tasarımlardan yola çıkan Ivo Maric isimli bir programcı, telefonunun konsept çalışmasını hazırladı.