Anasayfa Haber Cooler Master, Silencio 452 Modelini Duyurdu

Cooler Master, Silencio 452 Modelini Duyurdu

Cooler Master Silencio 452

Cooler Master, Silencio ailesine yeni eklenen Silencio 452 modelini duyurdu.

Her seviye sistemler için en iyi ses emilimini sunan Silencio serisi en iyi performasını en sessiz şekilde sağlar. Ses yalıtım süngerleri harddiskler, fanlar ve diğer parçaların çıkarttığı sesi azaltır. Bu özelliği çelik gövde, titreşim emici ayaklıklar ve 2 adet 120mm sessiz fan ile birleştiren 452 kasadan çıkan toplam sesi azaltır.

Sessiz bir bilgisayara sahip olmak isteyenler ATX ve Micro ATX anakart destekleyen 452 kasayı tercih edeceklerdir.

Akıllı dizayn

Cooler Master Silencio 452

Şık, sezgisel ve ferah bir iç mekan bulmak için Silencio 452’nin dış görünümünün ötesine bakmak lazım. 2 adet 5.25” yuva, 6 adet 3.5” sürücü ve 2 adet SSD destekler. Maximum 386mm uzunluğunda ekran kartları takılabilir. Çift USB 3.0 ve kart okuyucu kullanıcılara data aktarmak için çeşitli yollar sunar.

Etkili iç soğutma sistemi sayesinde maximum hava akımı oluşur. Ön ve alt panellerde bulunan toz filtreleri sistem birleşenlerini zamanla oluşabilecek istenmeyen tozlanmadan korur. Sessiz soğutma isteyen bazı kullanıcıların tercihi sıvı soğutma olabilir. Silencio 452 içinde arka tarafa 120mm radyatör ve ön tarafa 240mm radyatör takılabilir. Modern dış dizayn, iç genişliği ve uygun fiyatı meraklıları için 452 yi sessiz bir partner haline getirir.

Silencio 452, Ocak ayında Avrupa’da kdv dahil 64.90 Euro fiyatı ile yer alacak.