Anasayfa Haber PaybyMe Kart, Yeni İş Ortakları Arasına Blizzard ve Twitch’i Ekledi

PaybyMe Kart, Yeni İş Ortakları Arasına Blizzard ve Twitch’i Ekledi

Paybyme Kart

PaybyMe Kart, yeni edindiği iş ortaklarıyla beraber 2014 yılında da tüm hızıyla devam ediyor!

PaybyMe Kart her zaman olduğu gibi oyuncuların istekleri doğrultusunda gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. PaybyMe Kart yetkilileri PaybyMe ailesine katılan yeni iş ortaklarının heyecanını şöyle dile getiriyorlar: “Artık oyunlar haricinde, oyuncular arasında popüler olduğunu gördüğümüz oyun içi eşya satışı yapan siteler ve oyuncu toplulukları da PaybyMe Kart’ın ilgi alanına girmiş durumda”.

Çevrimiçi ödeme aracı olan diğer ön ödemeli kartlardan farklı olarak kart sahiplerinden hiçbir ücret talep etmeyen PaybyMe Kart, Şubat tatilinde büyük sürprizlerle kullanıcılarını memnun etmeyi hedefliyor.

İş ortakları arasında Wargaming (World of Tanks, World of Warplanes), Crytek (Warface), Valve (Steam), Humble Bundle, Jinx, Amazon, Origin, Playstation Network, X-Box Live, Uplay, Appstore, Google Playstore, Samsung Appstore, Windows Phone, Sanalika, Futbol Yıldızı, Gamekeystore, Nova Worlds, 337com, Epin, MTC Game, Bynogame ve Son Teklif bulunan PaybyMe, oyuncuların istekleri doğrultusunda iş ortakları arasına Twitch ve Battle.net gibi iki önemli değeri katarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.