Anasayfa Haber Galaxy S5’in Bataryası Hakkında Yeni Söylentiler

Galaxy S5’in Bataryası Hakkında Yeni Söylentiler

Ivo Maric'in Galaxy S5 için hazırladığı konsept tasarım.
Ivo Maric'in Galaxy S5 için hazırladığı konsept tasarım.
Ivo Maric'in Galaxy S5 için hazırladığı konsept tasarım.
Ivo Maric’in Galaxy S5 için hazırladığı konsept tasarım.

Samsung Galaxy S5 hakkında yeni çıkan söylentilere göre 2900 mAh değerinde bataryası olacak.

Samsug’un Galaxy S4’ü piyasaya sürmesinin üzerinden yaklaşık bir yıl geçti ve Galaxy S5’e dair söylentiler hızla çoğalmaya başladı. İnternette Samsung Galaxy S5 hakkında dolaşan söylentilere göre, S5’in özellikleri başlıca 2560×1440 çözünürlük, SAMOLED ekran, Exynos 6/Snapdragon 805 işlemci, 16 MP kamera, Android 4.4 KitKat işletim sistemi şeklinde olacak. Ancak dediğimiz gibi resmi bir açıklama yok, bunlar şimdilik yalnızca söylenti.

“Yahu bu kadar büyük telefona, pil nasıl dayanır?” dediğinizi duyar gibiyiz ve yalnız olmadığınızı hatırlatmak isteriz. PhoneArena’nın aldığı duyumlara göre Galaxy S5’te 2900 mAh değerinde batarya olacak. Bataryanın, yeni nesil Li-ion pil olacağı belirtiliyor. Bu sayede aynı alanda %20 daha fazla enerji barındırabilecek olan pil, aynı zamanda çok daha hızlı şarj edilebilecek.

Görünüşe göre Samsung, bu yıl özelliklerin kapasitesini artırmaktan öte bir adım atarak teknolojisinde yenilenmeye gidiyor. Bu durum, diğer telefon üreticilerini tetikleyecek gibi görünüyor.