Anasayfa Haber Yeni Nesil HTC One’ın Detayları Sızdı

Yeni Nesil HTC One’ın Detayları Sızdı

HTC One ailesine yeni bir üye geliyor.
HTC One ailesine yeni bir üye geliyor.

htc-one-en-iyi-android-telefon

Yeni nesil HTC One’a dair teknik özellikler ve çıkış tarihi gibi ayrıntılar sızdı.

M8 kod adla üretilen, yeni nesil HTC One için yeni bilgiler sızdı. Bloomberg’de çalışanlardan alınan bilgilere göre HTC One’ın yeni sürümünde daha büyük bir ekran boyutu ile karşılaşmamız kuvvetle muhtemel. Çift algılayıcıya sahip arka kamera da, daha önceki 4 Ultrapiksel kameraya göre büyük gelişme kaydedildiğini gösteriyor. Cihazın Snapdragon ailesinin en iyi işlemcilerinden birinden güç alacağı da söylenenler arasında. 5 inç ekran büyüklüğüne sahip olması beklenen yeni nesil HTC One’ın, eski HTC One’ın tasarımını temel alarak dizayn edileceği düşünülüyor.

Cihazın arkasında bulunan kameranın barındıracağı çift sensör ile fotoğraflarda daha iyi odaklanma, derinlik hissiyatı ve görüntü kalitesi olacak. HTC One’a en son Android sürümü için güncelleme geldiği göz önüne alındığında bu telefonun da Android 4.4 KitKat ile piyasaya sürülmesi sürpriz olmayacaktır.

HTC One Max model telefonunu piyasaya sürdükten sonra finansal problemler yaşayan HTC, Samsung ve Apple ile olan mücadelesinde bir hayli zarar gördü. Firma şu anda orta ve giriş seviyesi telefonlara yönelerek toparlanmaya öncelik veriyor.