Anasayfa Haber Yeni Sony Telefonunun Görüntüleri Sızdırıldı

Yeni Sony Telefonunun Görüntüleri Sızdırıldı

Sony D6503

Sony D6503 adıyla sızdırılan yeni telefon Xperia Z1’e oldukça benziyor. İşte detaylar:

Sony, CES 2014 Fuarı sırasında Xperia Z1S ve Xperia Z1 Compact telefonlarını tanıtmıştı. İkisi de Z1 bazında hazırlanmış, performans cihazlarıydı. Ancak halen Sony’nin yeni amiral telefonundan ses seda yok.

Sony D6503 olarak adlandırılan yeni bir telefonun görüntüleri sızdırıldı. D6503, görüntü ve tasarım bakımından Xperia Z1’i anımsatıyor. Bu yüzden Z2 olma ihtimali oldukça düşük.

Sızdırılan görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla Sony, Z1 serisi için son bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor olabilir. Cihazın sol tarafında SIM ve USB girişi rahatlıkla seçiliyor. Sağ tarafında ise microSD girişi bulunuyor. Karşılaştırma yapmak gerekirse, Xperia Z1’de bu girişler tam ters taraflarında bulunuyordu. Yani yeni bir düzenlemeyle karşı karşıyayız.

Bir başka değişiklik ise D6503’ün ekranının daha büyük olması. 5.2-inçlik bir ekrana sahip. Ancak çözünürlük kalitesini bilmiyoruz. Arka tarafta Xperia Z1’de de bulunan 20.7 Megapiksellik bir kamera var. Ayrıca D6503, Xperia Z1’e göre 8.5mm daha ince olacak.

Şimdilik D6503, mobil pazarı için büyük bir gizem. Sony henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak bu cihazın yüksek ihtimalle Xperia Z1’in farklı bir modeli olacak.

[nggallery id=76]