Anasayfa Haber Cooler Master, Mekanik Klavye Trigger Z’yi Duyurdu!

Cooler Master, Mekanik Klavye Trigger Z’yi Duyurdu!

cooler-master-trigger-z

Cooler Master, üst seviye mekanik klavyesi Trigger Z’yi tanıttı.

Maksimum beş profil ve 75 tane makro için profil yönetimli, tam programlanabilir makro ve standart tuşlar kullanılmıştır. 128KB onboard bellek sayesinde profilleri ve tuş atamalarını depolayarak kurulum sürelerini azaltılmıştır. Bu LAN partileri için klavyenizi yanınızda götürürken klavyenin tak ve kullana hazır olduğu anlamına gelir.

Multimedya tuşları sayesinde ses fonksiyonlarını kontrol edebilirsiniz. Windows kilitleme özelliği sayesinde oyunlarda kazayla windowsa dönmek gibi bir sorun ile karşılaşmazsınız.

Gelişmiş oyun özellikleri

Komfor uzun süre boyunca bilgisayar başında oyun oynarken önemli bir faktördür. Ayrılabilir bileklik ve kaymaz kauçuk kaplama bilekleriniz için uygun destek sağlamak ve istenmeyen klavye hareketleri önlemek konusunda yardımcı olur. Klavye 64KRO özelliğine sahiptir yani 64 tuşa aynı anda basılabilir, klavye ve bilgisayar her girişi kaydeder. 14K altın ultra düşük gecikme süreli USB bağlantısı ve yüksek dereceli örgülü kablo ile klavye her zaman PC ye sağlam bir şekilde bağlı kalır. 3 arka aydınlatma modu ve 5 parlaklık geceleri rahatlıkla oyun oynayabilirsiniz.

Cherry MX anahtarları

Trigger-Z ilk once will be available in Cherry MX kahverengi anahtar ile üretilecek olup ilerleyen zamanlarda çeşitli bölgelerde kırmızı ve mavi anahtarlarla ile de satılabilir.

Bulunabilirlik

The Trigger-Z, KDV dahil 110 Euro fiyatıyla Şubat ayında satışta olacaktır.