Anasayfa Haber Vodafone’dan Faturasız Abonelerine Hediye Dakika Fırsatı

Vodafone’dan Faturasız Abonelerine Hediye Dakika Fırsatı

Vodafone

Faturasız abonelerine bir gün değil her gün kazandırmayı hedefleyen Vodafone Türkiye, Şubat ayı boyunca yüklemelerinin 10 katı her yöne dakika kazanma fırsatı sunuyor.

Vodafone, faturasız abonelerine sadece kampanya dönemlerinde değil, her gün kazandıran teklifler sunacağı yeni bir özellik sunuyor. Buna göre aboneler ne zaman isterlerse kendilerine özel kampanya tekliflerini öğrenebilecek ve katılabilecekler. Üstelik, Şubat ayı boyunca herkes yüklemesinin 10 katı her yöne dakika kazanma fırsatını yakalayacak.

Sene boyunca mevcut ve yeni tüm bireysel faturasız aboneler KAZAN yazıp 4455’e mesaj atarak kendileri için özel olarak tasarlanmış kampanyaları tamamen ücretsiz öğrenebilecekler. Şubat ayına özel olarak ise KAZAN yazıp 4455’e göndererek yükleme hedeflerini öğrenen faturasız aboneler, yüklediklerinin 10 katı her yöne dakika kazanma fırsatı yakalayacak. Şubat ayından sonra ise yeni kampanyalarla karşılaşacak Vodafone Faturasız aboneleri sadece bir gün değil, her gün kazanacaklar.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konu hakkında şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak, daha iyi bir gelecek için herkese ilham verme ve abonelerimize mucizeleri yaşatma misyonuyla faaliyet gösteriyoruz. Vodafone’luların talep ve ihtiyaçlarını karşılayan, onların hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Abonelerimizin ihtiyaçlarını iyi analiz etmeye özen göstererek, kazandıran teklifler sunuyoruz. Tüm faturasız abonelerimiz kendilerine özel kazandıran kampanyalarını sene boyunca KAZAN yazıp 4455’e göndererek öğrenebilecek ve fırsatlardan yararlanabilecekler. Şubat ayına özel olarak ise herkes yüklediğinin 10 katı her yöne dakika kazanma fırsatına sahip olacak. Odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde, Türkiye’nin dört bir yanında tüketici beklentilerini izleyerek, abonelerimizin hayatını kolaylaştıran ve kendi küçük mucizelerini gerçekleştirmelerine imkan tanıyan hizmet ve ürünler geliştirmeyi sürdüreceğiz.”