Anasayfa Haber Intel’le Sevgilinin Kalbini Kazan

Intel’le Sevgilinin Kalbini Kazan

intel-sevgiliiler-gunu

Sevgilinizin ruhuna hitap etmek için tabletten dizüstü bilgisayara, 2’si 1 Arada cihazlara Intel işlemcili ürünlerden bir seçim yapın.

Herkes Sevgililer Günü için hem kullanışlı hem de karşısındakine ne kadar değer verdiğini gösterebileceği hediyeler arıyor. Intel, sevgilisine güzel ve kullanışlı bir hediye almak isteyenler için en güzel olanakları sunuyor.

İşte sevgilinizin hayat tarzına uygun cihazı seçmek için ipuçları:

Sevgiliniz hem internette dolaşmak hem de işinden kopmamak istiyorsa Intel tabanlı dizüstü bilgisayar ve Ultrabook’lar ideal bir seçenek. İncelik ve hafiflik özellikleriyle artık sevgiliniz yeni bilgisayarını yanında daha kolay taşıyabilecek.

Sevgiliniz çok hareketli ve yerinde duramıyorsa, bazen sunum yapmak, bazen de rapor hazırlamak istiyorsa 2’si 1 Arada mükemmel bir seçim. Daha fazla esneklik sunan 2’si 1 Arada bilgisayar, Ultrabook’un yüksek performansı ile tabletin taşıma kolaylığını bir arada isteyenler için ideal bir seçenek. Intel tabanlı 2’si 1 Arada bir bilgisayarı sevgiliniz ister klavyeli isterse dokunmatik olarak kullanabilir.

Sevgiliniz sadece internette maillerini kontrol ediyor ya da sörf yapmaktan hoşlanıyorsa, tablet en iyi seçim. Temel Office ve internet uygulamaları ile Intel tabanlı tabletler, kesenizi de çok zorlamayacaktır. Özellikle çok seyahat eden bir sevgiliniz varsa, yeni tableti sayesinde gündemden de hiç uzak kalmayacaktır.