Anasayfa Oyun Elder Scrolls Online Ön Siparişte!

Elder Scrolls Online Ön Siparişte!

elder_scrolls_online

Elder Scrolls Online şimdi Playstore üzerinde ön siparişe çıktı.

Elder Scrolls dünyasının hayranları için Elder Scrolls Online merakla beklenen bir yapım. Yıllar içinde Tamriel kıtasını defalarca ziyaret etme fırsatı bulduk, ancak Daggerfall’dan sonra çıkan oyunlar hep kıtanın bir parçasını ziyaret etmemize imkan tanıdı. Oblivion’da İmparatorluğun merkezi olan Cyrodiil bölgesini gezip görmüştük. Skyrim ise adından anlaşılabileceği gibi, Nord halkının yuvası sayılan Skyrim bölgesinde geçiyordu.

Elder Scrolls Online ise yeniden tüm Tamriel kıtasını ayaklarımızın altına serecek. Gerçekte Elder Scrolls evreninin merkezini oluşturan Mundus üzerinde beş kıta bulunuyor, Tamriel bunlardan sadece bir tanesi. Fakat yüzölçümü hayli büyük ve nüfusu da kalabalık olduğu kadar çeşitli. Elder Scrolls oyunları da bu kıtada geçen efsanevi olayları konu alıyordu, ancak her oyun bir sonraki çağda geçiyordu. Mesela Oblivion’daki olaylar Üçüncü Çağ’ın kapanışını anlatırken, Skyrim’deki olaylar da Dördüncü Çağ’ın 200’üncü yılında başlıyordu. Elder Scrolls Online ise bizi 1,000 yıl geriye götürecek ve efsanevi insan imparator Tiber Septim’in gelişinden önce olanları konu alacak. Tabii ki işin içine Daedric prens Molag Bal ve onun Mundus’a hakim olma planları da girecek.

Elder Scrolls Online piyasayı dolduran “oynaması bedava” oyunların aksine, aylık abonelik ücreti ödenen bir oyun olacak. Buna karşılık oyun dünyasındaki tüm oyuncular aynı haklara sahip olacak, yani en basit eşyaları edinmek ya da başka bir bölgeye gidebilmek için devamlı elinizi cebinize atmak zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca oyun tamamen yeni bir “birleşik sunucu” teknolojisi üzerine kuruluyor. Yani oyuna bağlandığınızda herkesin girdiği dünyaya girmiş olacaksınız, sunucu seçme derdiniz de olmayacak.

Elder Scrolls Online resmen Nisan ayında yayına girecek, ancak ön siparişle satın alanlar üç gün erken oynamaya başlayabilecekler. Ön siparişte bulunanlar ayrıca özel bir “pet” ve özel hazine haritaları gibi eşyalara da kavuşacaklar. Ayrıca ilk ayın abone ücreti de tabii ki bu fiyata dahil olacak, ama sonrasında oyuna devam edebilmek için aylık abonelik ücreti ödemeniz gerekeceğini unutmayın. Elder Scrolls Online ön sipariş için bu linki takip ederek Playstore üzerinden edinebilirsiniz. Eğer oyunun standart sürümü sizi tatmin etmezse, o zaman bir Imperial olarak oynamak için Imperial Edition sürümünü de ön siparişle edinebilirsiniz! Bu sürümde imparatorluk vatandaşı olarak oyuna giriyorsunuz ve sırf bu fraksiyona özel eşyalar sizi bekliyor. Tamriel’de görüşmek üzere!