Anasayfa Haber Online Yarış Oyunu World of Speed Duyuruldu

Online Yarış Oyunu World of Speed Duyuruldu

World-Of-Speed

Araba yarışı oyunları tutkunlarının ilgisini çekecek World of Speed Slightly Mad Studios tarafından duyuruldu.

Birleşik Krallık merkezli Slightly Mad Studios, yeni bir araba yarışı oyununu duyurdu. Ücretsiz olarak sunulacak online yarış oyunu World of Speed, GTR, GT Legends, BMW M3 Challange, Need For Speed ve Test Drive gibi benzerlerinden esinlenerek hazırlanacak.

WoS, Need For Speed gibi Arcade tadında online yarışlar sunacak. Firma daha öncesinde Project Cars isimli, Gran Turismo benzeri bir yarış simülasyonu sunmuştu. Yeni oyunun bu klasmana girmeyeceğini belirttiler.

Öte yandan grafiksel açıdan göz doyurucu bir performans sergileyeceği söyleniyor. Aşağıda da paylaştığımız tanıtım videosuna bakılırsa, oldukça iddialı grafikleri olacak. Oyuncular takım oluşturup, birçok farklı araç modeli ile onlarca oyun modundan birine girip yarışabilecek.

Oyunun ücretsiz olması kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. Son zamanlarda free-to-play (Ücretsiz) başlığı altında çıkan neredeyse tüm online oyunlar, pay-to-win mantığına döndü. Yani oyuncular gerçek para ile oyunda kendilerini güçlendirebiliyorlar. Slightly Mad Studios’un açıklamasına göre World of Speed’de böyle bir özellik olmayacak.

Oyuncular yaptıkları yarışlardan sonra ödüllendirilecek ve oyun içindeki tecrübe ile araçlarını güçlendirebilecekler. Ayrıca takım oyunu konseptinin de benzersiz bir şekilde oyuna yansıtılması planlanıyor. Oyun bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek.