Anasayfa Oyun Battlefield 4: Ana Senaryoyu Oynuyoruz

Battlefield 4: Ana Senaryoyu Oynuyoruz

Battlefield 4’ü  multiplayer’dan ibaret değil! Oyunun oldukça zengin ve eğlenceli bir ana senaryosu mevcut. Sinematik bir keyif sunan, iyi hazırlanmış sahneleriyle Battlefield 4’ün ana senaryosunu oynuyor ve yorumluyoruz…

battlefield-4-single-player-campaign-video

Battlefield 4‘ü donanım incelemelerimizdeki performans testlerinde zaten sık sık oynuyoruz ancak size hep kısa parçalar gösterdik, nihayet daha kapsamlı bir oyun deneyimi sunuyoruz. Bu videomuz bir saat 10 dakika kadar sürüyor ve oyunun ana senaryosundan önemli bir bölüm içeriyor.

Daha önce Playstore’dan satın aldığımız Battlefield 4’ü oynadığımız video ile sizin de bizim gibi güzel zaman geçirmenizi dileriz. Battlefield 4‘ü nereden ve nasıl satın alabileceğinizi, Playstore oyun kodunu nasıl Origin üzerinde aktive edebileceğinizi aşağıdaki videoda görebilir, ya da bu bağlantıya tıklayarak adımları özetleyen yazısıyla inceleyebilirsiniz: Playstore Origin Key Aktivasyonu Nasıl Yapılır?

Multiplayer Battlefield 4 ile kısa bir tecrübemizi ASUS ROG G750 İnceleme videosunda görebilirsiniz. Oynadığımız bilgisayar ise yakında inceleyeceğimiz ROG Tytan G50 modeli.