Anasayfa Haber Huawei MediaPad X1’in Görüntüleri Sızdırıldı

Huawei MediaPad X1’in Görüntüleri Sızdırıldı

huawei-mediapad-x1

Huawei’nin yeni oyuncağı kameralara yakalandı.

Dünya Mobil Kongresi 2014, birkaç gün içerisinde mobil dünyasının kalbi haline gelecek. O vakte kadar çıkan söylenti haberler olsun, asparagaslar olsun takipçilerin heyecanını daha da artırdı.

Bir sızıntı haberi de Çin’in kalesi Huawei’den geldi. Kongresi sırasında Çin merkezli firmanın yeni bir akıllı saat ve Ascend P7yi tanıtacağını biliyoruz. Sızdırılan fotoğraflara göre Huawei’nin MediaPad X1 adını verdiği, Galaxy Note 3 benzeri bir tablettelefonu da görücüye çıkarmaya hazırlandığını öğrendik.

Sızdırılan görüntülere ve bilgilere bakılırsa, MediaPad X1 tasarım itibariyle Galaxy Note 3’ü oldukça andırıyor. 7-inçlik ekranı 1920×1200 çözünürlük sağlıyor. İçerisinde dört çekirdekli HiSilicon 910 işlemci var. Bu işlemci 1.6 GHz frekans hızına sahip. 2 GB RAM ve 16 GM dahili saklama alanı da cabası. Bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda bataryasının da büyük olmasını beklemek gerek. Haliyle içerisinde yekpare 6.000 mAh’lik bir batarya bulunacağı belirtildi.

Huawei’nin yeni oyuncağı LTE desteği sağlayacak. Telefon özellikleri sayesinde uzun konuşma süresi tanıyacak. Fiyatı ve çıkış tarihi konusundaki kesin bilgilerin Barselona’daki kongre sırasında açıklanacağı düşünülüyor.