Anasayfa Haber 500 Dolara En Mükemmel Akıllı Telefon

500 Dolara En Mükemmel Akıllı Telefon

OnePlus

OnePlus firması, 500 Dolar’a piyasanın en iyi akıllı telefonunu sunacağını iddia ediyor.

Geçtiğimiz yılın sonlarında, OnePlus isimli üretici firma, “en iyi akıllı telefonu çok cazip bir fiyata sunma” şeklinde bir amaç edinmiş ve bunu duyurmuştu. Firma, yaptığı araştırmalarla akıllı telefon kullanıcılarının nelere öncelik verdiğini ve olmazsa olmazlarını öğrendi. Getiğimiz günlerde de “garantili” fiyatlandırmasını açıkladı.

Geçtiğimiz ay, OnePlus, ilk akıllı telefonu hakkında bazı detaylar yayınladı ve hiç de yaratıcı olmayan bir şekilde telefona “One” ismini verdiğini açıkladı. HTC’nin OnePlus ile ilgisi olmasa da, One ismiyle alakalı sorun çıkartabilecek olması küçük bir ihtimal değil. Firmanın Facebook’ta yayınladığı gönderilerde cihazın bu yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürüleceğini ve 2014 yılının ihtiyaçlarını en iyi karşılayacak, en üst düzey bileşenlerin kullanılacağını iddia etti.

OnePlus’ın Android’in en popüler özelleştirilmiş modu olan CyanogenMod’u kullanacağı da bilinenler arasında. Firmanın CEO’su Pete Lau, OnePlus One’ın kilidi açılmış ve sözleşmesiz olarak satılacağını ve 500 Dolar fiyat etiketine sahip olacağını garanti etti. OnePlus’ın Facebook sayfasında sayfa yöneticisinin yaptığı yorumlarda ise söz konusu cihazın orta ve giriş seviyesi sürümleri olmayacağı, şirketin en iyi akıllı telefonu üretmeye odaklandığı açıklandı.