Anasayfa Oyun Batman: Arkham Knight Kesinleşti!

Batman: Arkham Knight Kesinleşti!

batman-arkham-knight

Batman Arkham serisinin yeni oyunu resmen ortaya çıktı!

Rocksteady tarafından geliştirilen ve WB Games tarafından piyasaya sürülen Batman Arkham serisinin yeni oyununa ilişkin ilk resmi bilgiler ve fragman ortaya çıktı.

Birkaç gündür yeni Batman oyunu hakkında resmi açıklama bekleniyordu. Söylentiler sonunda yerini gerçeklere bıraktı. DC Comics’in en popüler karakterlerinden biri olan Batman yeniden karşımıza çıkacak. Arkham Asylum, Arkham City ve Arkham Origins üçlemesinin ardından yeni bir oyun merakla bekleniyordu. Yeni oyunun isminin Batman: Arkham Knight olduğu açıklandı.

Batman: Arkham Knight, suçlularla dolu Gotham şehrinde geçecek. Oyuncuları heyecanlandıran en büyük detay ise şehrin Arkham City’den daha büyük olacağı. Ayrıca OpenWorld yapısı ile birlikte duyurulan BatMobile sürme tecrübesi, oyunun sıkı takipçilerini oldukça heyecanlandırdı.

Elbette Batman’in son teknoloji oyuncakları da oyunda olacak. Two-Face, Penguin, Scarecrow ve Harley-Quinn gibi ünlü suçlular da Batman’in karşısında olacak. En merak edilen ise Batman’in nihai düşmanı Joker’in oyunda olup olmayacağı. Tanıtım fragmanında Joker’e dair bir detay yok. Kambersiz düğün olmaz değil mi? Jokersiz bir Batman oyunu görmeyeceğiz gibi geliyor.

İşte Batman: Arkham Knight’in fragmanı: