Anasayfa Haber LG’den Bahar Kampanyası!

LG’den Bahar Kampanyası!

LG Mart kampanya

Mart ayı boyunca sadece LG Shop’larda geçerli olacak kampanya, çamaşır makinesi, fırın ve elektrik süpürgesini yenilemek isteyenlere büyük avantaj sağlıyor.

LG Electronics, Mart ayı boyunca devam edecek yeni kampanyasıyla seçili ürünlerde büyük bir indirim sunuyor. Bahar aylarının bu ilk kampanyası, evini yenilemek ve hayatlarını daha da kolaylaştırmak isteyenler için büyük bir avantaj niteliği taşıyor.

6 Motion Direct Drive motoru ile altı farklı yıkama hareketine sahip özelliğiyle çamaşır makinesinden beklentisi yüksek kullanıcıların tüm gereksinimlerini karşılayan, 8 kg yıkama kapasiteli F12B8TDP model çamaşır makinesi, mart ayı boyunca 1.499 TL yerine 1.099 TL’ye satışa sunuluyor. 20 litre kapasitesiyle özellikle kısıtlı zamanı olan kullanıcılar için yemek pişirmede pratik bir çözüm sunan ve yüksek mikrodalga gücüyle yemeklerinizin lezzetini korumayı başaran MS2022D model fırın ise 219 TL yerine 159 TL ile satışta olacak.

Yüksek ve uzun süreli emiş gücü ve 3.6 litrelik toz kapasitesi ile motorlu toz sıkıştırma özelliğine sahip olan VK7320NHTS model elektrik süpürgesine de yine LG Shop’larda 749 TL yerine 549 TL’ye sahip olabilirsiniz.