Anasayfa Oyun Battlefield 4: Second Assault Resmen Satışta!

Battlefield 4: Second Assault Resmen Satışta!

BF4-Second-Assault

Battlefield 4’ün DLC’lerinden Second Assault şimdi Playstore üzerinde satışta.

Battlefield 4 için çıkması planlanan beş ek görev paketinden ikincisi olan Second Assault bir süredir sadece Premium Membership sahibi oyunculara açık durumdaydı. Battlefield 4 Premium Membership sahibi olmanın avantajlarından biri de bu, ek görev paketlerini kalan herkesten birkaç hafta önce oynama fırsatı buluyorsunuz. Özellikle multiplayer oyuncular için bu sağladığı tecrübe avantajı şüphesiz hayli büyük oluyor.

Second Assault öncelikle dört yeni ve büyük oyun haritasını kullanıcıların beğenisine sunuyor. Ancak bu haritalar sıradan tasarımlar değiller. Battlefield 3‘ün en çok beğenilen ve oynanılan haritalarından seçilen Metro, Caspian Border, Gulf of Oman ve Operation Firestorm adlı bu haritalar, Battlefield 4 için yeniden tasarlanmış. Metro haritası dar tüneller ve her an çökebilecek bir tavanın heyecanını yaşatırken, Gulf of Oman oyuncuları hiç bitmeyecekmiş gibi görünen bir kum fırtınasının göbeğine atıyor.

Second Assault ek görev paketi yeni araç olarak Dune Buggy getiriyor, iki kişi taşıyabilen bu çevik ve hızlı araçla en olmadık yerlere girmek mümkün. Tabii her DLC gibi bunda da beş yeni silah ve farklı yan ekipmanlar var. Yeni oyun modu olarak ise Capture The Flag ekleniyor. Bu DLC’yi oynayabilmek için orijinal Battlefield 4 sahibi olmak gerektiğini unutmayın. Premium Membership üyeleri zaten tüm DLC’lere otomatik olarak sahip oluyorlar. Verilen bağlantıları takip ederek bunları Playstore üzerinden temin edebilirsiniz.