Anasayfa Oyun South Park: The Stick of Truth Şimdi Playstore Üzerinde Satışta!

South Park: The Stick of Truth Şimdi Playstore Üzerinde Satışta!

South_Park_The_Stick_of_Truth

Aslında herşey masum bir çocuk oyunu olarak başlamıştı…

Günün birinde South Park kasabasına yeni bir çocuk taşınır. Pek konuşmayan ve hiç arkadaşı olmayan bu çocuk kendini kasaba çocukları arasında geçen bir oyunun içinde bulur. Yeni arkadaşlar edinmek ve ortama uyum sağlamak isteyen bu çocuk, kısa süre içinde olayların göründüğü gibi masum bir çocuk oyunu olmadığını anlayacaktır.

Efsane çizgi dizi South Park için yapılan ilk oyun değil Stick of Truth. Fakat önceki oyunlarla kıyas bile kabul etmeyecek kadar sağlam bir yapım. Herşeyden önce oyunu geliştiren Obsidian Entertainment firması RPG türünde söz sahibi bir şirket. Önceden Interplay bünyesindeki Black Isle çatısı altında pek çok klasiğe imza atan bu ekibin portföyünde Fallout: New Vegas gibi yapımlar da var. Kaldı ki South Park dizisinin yaratıcıları olan Trey Parker ve Matt Stone oyunun yapımında bizzat danışmanlık yapmışlar.

South Park: Stick of Truth sağlam RPG prensipleri üzerine inşa edilmiş bir oyun. South Park sevenler için ise başlı başına tüm bir South Park sezonu kadar içerik barındırdığı söylenebilir. Öte yandan South Park seyredenler, bu dizinin basit bir çocuk dizisi olmadığını da bilirler. Nitekim Stick of Truth aynı espri anlayışıyla hazırlandığından, “Mature” sınıflandırmasına sahip, yani “yetişkin” oyunculara yönelik. Stick of Truth tüm dünyayla aynı anda Playstore üzerinde satışa çıktı, buradaki bağlantıları takip ederek satın alabilirsiniz.