Anasayfa Haber HTC One’ın Varisi, Google Play Store Edition Olarak Gelebilir

HTC One’ın Varisi, Google Play Store Edition Olarak Gelebilir

HTC One Varisi

HTC One’ın varisi olacak, HTC M8 adıyla da anılan telefon, LED ışıklı kapaklı kılıfla birlikte Google Play Store Edition olarak gelebilir.

HTC One, piyasadaki en iyi Android işletim sistemli akıllı telefonlardan biri oldu. Malzeme kalitesi ve kullanım kolaylığıyla öne çıkan ve piyasada büyük ses getiren HTC One’ın varisi için çalışmalar sürdükçe söylentileri de peşinde sürüklüyor. Twitter’da güçlü söylentileriyle ünlü @evleaks hesabının bu seferki iddiası ise HTC M8 olarak da anılan cihazın Google Play Store Edition olarak gelmesi.

HTC, telefonun yeni sürümünde popüler tasarımının büyük kısmını korudu ve dahili özellikleri artırdı (kamera vb.). Daha önce gelen söylentilere göre yeni HTC One son çıkan Snapdragon işlemciye sahip olacak ve 3 GB RAM sunacak. 5 inç ekranın Full HD görüntü sunacak olan telefonda düğmeler ekranın içerisinde olacak. @evleaks’in söylemine göre telefon ayrıca Google Play Edition olarak gelecek.

HTC M8

Söz konusu hesabın paylaştığı diğer Twitter gönderilerinde HTC One’ın varisini renkli flip cover kılıflarla görüyoruz. Üzerinde LED olarak saat ve hava durumu bilgileri de bulunuyor. HTC, bu tür kılıflarla birlikte telefon piyasaya süren ilk firma değil. Daha önce LG de LG Vu3 için buna benzer bir girişimde bulunmuştu.