Anasayfa Haber Gigabyte Süper İnce Oyun Notebookları Art Sistem ile Türkiye’de

Gigabyte Süper İnce Oyun Notebookları Art Sistem ile Türkiye’de

gigabyte

Oyunculara odaklı Gigabyte Dizüstü Bilgisayarları Türkiye’ye getirmeye başlayan Art Sistem, ülkemizdeki oyun pazarının büyümesini hedefliyor.

Dünya çapında, oyun sektörü Hollywood’u bile geride bırakarak büyümeye devam ediyor. Eğlence dünyasının lokomotifi haline gelen oyun sektörü, gücüne güç katarken teknoloji dünyasında da yeni iş kolları oluşturdu. Son yıllarda, bilgisayar piyasası tabletlerin karşısında hızla kan kaybediyor. Tüketici basit ve hızlı kullanım için tabletleri tercih ederken, tek bir alan oyun sektörünün hızlı dönüşünü duyurdu.

Geçtiğimiz yıl, bilgisayar satışları düşerken oyuncu odaklı dizüstü bilgisayarlarda % 20 büyüme yaşandı. Ülkemizdeki genç kitlenin bilgisayar oyunlarına olan düşkünlüğü göz önünde bulundurulursa, Türk oyun sektörünün hızlanması için dizüstü bilgisayarlar yeni bir dönem başlatabilir.

Gigabyte oyun bilgisayarlarının Türkiye distribütörlüğü ile Art Sistem, markanın gücünü yaygın dağıtım ağlarıyla birleştirip Türkiye’deki oyun bilgisayar pazarında rekabeti ve bunun sonucunda büyümeyi tetiklemeyi düşünüyor. Oyunculara odaklı dizüstü bilgisayarlar, rahat taşınma avantajını korurken stabil yapıları sayesinde kullanıcılarını mutlu ediyor.

Uzun dönem, tüm piyasaya çıkan oyunları rahatça çalıştıracak bu cihazlardan ilk etapta Art Sistem Gigabyte ‘ın 7 farklı modelinde 7 farklı konfigürasyon sunuyor.

Oyunculukta Dizüstü Avantaj

Masaüstü bilgisayarların sabit ortam sorunu bazen oyuncuları çileden çıkarabiliyor. Uzun saatler boyunca bilgisayar başında kalan oyuncular, aynı ortamda sabit kalmak istemiyorlar. Mobil oyun cihazları ve tabletlerin de yaygınlaşmasının en büyük nedenlerinden biri olan kablosuz oyunculuk anlayışı Gigabyte’ın özel serisinde güçlü bir altyapıya kavuşuyor. Oyuncuların ihtiyaç duyduğu üst düzey donanıma sahip dizüstü bilgisayarlarda, yer ve mekan sınırı olmadan istediğiniz her yerde oyun keyfinize devam edebileceksiniz.