Anasayfa Haber iPhone 6 Hakkında Yeni Söylentiler Var!

iPhone 6 Hakkında Yeni Söylentiler Var!

iphone

Apple’ın sıradaki amiral gemisi hakkında yeni söylentiler açığa çıktı. İşte iPhone 6 hakkındaki son söylentiler:

Yeni iPhone hakkında hemen hemen her gün söylentiler çıkıyor. Şu ana kadar tüm söylentilerin işaret ettiği ortak nokta, iPhone 6nın safir cam ekrana sahip olacağı yönünde. Yeni çıkan birkaç söylenti de, birbirleriyle bağdaşıyor.

Öncelikli olarak ortaya çıkan ilk söylenti iPhone 6’da buton olmayacağı yönünde. Biliyosunuz, tüm iPhone’ların ön panelinde, ekranın altında bir buton bulunuyordu. Birçok kaynak, yeni iPhone’da bu butonun olmayacağını söylüyor.

Öte yandan iPhone 6’ya 3 yeni çevre sensörü eklenecek. Basınç, sıcaklık ve nem sensörleri ilk defa bir akıllı telefon içerisine girecek. Bu 3 sensörden biri oldukça dikkat çekiyor.

Daha öncesinde Apple’ın, iWatch adını verdiği bir akıllı saat üzerinde çalıştığı belirtiliyordu. Bu basınç sensörünün, kan basıncını (Tansiyon) ölçeceği düşünülüyordu. Yani kullanıcı koluna taktığı iWatch aracılığı ve iPhone 6 telefonu vasıtasıyla, sağlık durumu hakkında bilgilendirme alabilecekti. Ancak iPhone 6’daki basınç sensörü, yüksek ihtimalle atmosferik basınç ölçümü yapacak.

Şimdilik yeni iPhone 6 hakkında ortaya çıkan gerçeğe en yakın söylentiler bunlar. Önümüzdeki yaz aylarında Apple’ın, yeni telefonu hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkaracağını düşünüyoruz.