Anasayfa Haber General Mobile Discovery Yarın Görücüye Çıkıyor

General Mobile Discovery Yarın Görücüye Çıkıyor

general-mobile-elite

General Mobile’ın yeni telefonu Discovery, 21 Mart’ta resmi olarak tanıtılacak. İşte yeni telefonun detayları:

General Mobile, son yıllarda piyasaya sürdüğü telefonlar ile Türkiye kullanıcısının kalbini fethetmeyi başardı. Firma 21 Mart günü düzenleyeceği basın toplantısıyla birlikte Discovery’nin yeni modeli kullanıcı karşısına çıkarılacak.

Discovery’nin iki modeli olacak. Standart modelin yanı sıra Elite adı verilen bir telefon da, mobil pazara girme hazırlığı içerisinde. Discovery’nin standart modeli içerisinde 1.2 GHz frekans hızında çalışan 4 çekirdekli işlemci var. Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip olan telefon 1 GB RAM kapasitesine sahip.

Telefonun arka tarafında 8 Megapiksel, ön tarafında ise 2 Megapiksellik bir kamera bulunuyor. 4.7-inç boyutundaki ekranı 720×1280 çözünürlük sergiliyor. 1800 mAh’lık Li-on bataryaya sahip.

Discovery Elite modelinde ise 2.2 GHz hızında çalışan 3 çekirdekli Snapdragon 800 işlemci var. 3 GB RAM kapasitesine sahip cihaz içerisinde Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi bulunuyor. Arka tarafındaki kameranın 16 Megapiksel çözünürlüğü var. Ön taraftaki kamera ise 8 Megapiksellik çekim yapabiliyor.

Ekran boyutu ise 5.5-inç. Bu ekran 1920×1080 çözünürlük sağlıyor. 2500 mAh Li-on bataryası ile gün içerisinde uzun kullanım süresi tanıyor.

Discovery Elite’in ön sipariş fiyatının 1299 TL olduğu açıklandı. Detaylı haberler yarınki basın toplantısı sırasında açığa çıkacak.