Anasayfa Haber Assassin’s Creed Unity’nin İlk Videosu Ortaya Çıktı!

Assassin’s Creed Unity’nin İlk Videosu Ortaya Çıktı!

assasins-creed-unity-logo

Assasin’s Creed serisinin yeni oyunu ortaya çıktı. Unity, Fransız İhtilali döneminde geçecek!

Ubisoft’un bir fenomen haline gelen Assassin’s Creed oyununun devamı resmiyet kazandı. Firma bir tanıtım videosu ile Fransız İhtilali döneminde geçecek Unity’i ortaya çıkardı.

Şu oyun hakkında çok fazla bilgi yok. Son birkaç haftadır, yeni oyun hakkında da söylentiler dolanıyordu. Fransız İhtilali döneminde geçecek oyunun tanıtım videosunda da pek bir bilgi yok. Sadece oyunun protogonistinin yüksek bir yerden, meydandaki kalabalığa baktığını görüyoruz. Videonun sonunda ise Fransız İhtilali ile özdeşleşmiş giyotini görüyoruz.

Ubisoft, sızıntıların önünü almak için bir önlem almış olabilir. Çünkü tanıtım videosunun henüz tam olarak tamamlanmamış olduğunu görüyoruz. 19. yy’ın Paris sokaklarında geçecek oyunun protogonisti hakkında pek bir bilgi yok.

Söylentiler oyunun 2014 sonunda yani yılbaşına yakın piyasaya çıkacağını gösteriyor. Assassin’s Creed: Unity, Xbox One ve PlayStation 4 gibi yeni nesil oyun konsollarının yanı sıra PC için çıkacak.

Oyuncular henüz Black Flag’in atmosferinden çıkmışken, yeni bir Assassin’s Creed oyununun çıkacak olması hayranlarını ziyadesiyle heyecanlandırdı.

Sözü fazla uzatmadan Ubisoft’un yayınladığı fragmanı sizlerle paylaşıyoruz: