Anasayfa Haber Verimlilik ile BT Güvenliği Buluşuyor: Philips Cloud Monitör Ayağı

Verimlilik ile BT Güvenliği Buluşuyor: Philips Cloud Monitör Ayağı

mmd-philips-monitor-ayagi

19 inçten 29 inçe kadar her Philips monitörle uyumlu bu akıllı sıfır istemci cloud monitör ayağı, şirket kullanıcılarını, doğrudan kurumlarının Sanal Masaüstü Altyapısı’na bağlıyor.

MMD, Philips Cloud Monitör Ayağı’nın hepsi bir arada yalınlığı ile kurumlarda her yerde BT yapısını düzenlemek için oluşturuldu. Kullanıcılar sahip oldukları Philips monitörlerini sadece ayağa takarak merkezileştirilmiş BT uygulamalarına, veri depolanmasına ve veri güvenliğine erişim için kurumlarının Sanal Masaüstü Altyapısı (Virtual Desktop Infrastructure-VDI) ortamına doğrudan bağlanabiliyorlar. Esneklik, yönetilebilirlik ve en yüksek güvenliği sunan – ve tüm bunları Philips ekranlarının büyüleyici görüntüleme kalitesiyle birleştiren – Philips Cloud Monitör Ayağı, bir kurumun yapabileceği en akıllıca BT tercihi olabilir.

Hepsi bir arada esneklik

Yepyeni Philips Cloud Monitör Ayağı, VDI’yı kurumların kolayca erişebileceği kadar yakınlaştırarak veriyi ve yazılımı sunucuda tutmanın bütün faydalarını sunuyor ve tek tek masaüstünde işlem gücüne duyulan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. İki sürüm olarak piyasada bulunan – VMware altyapısı için SB4B1927VB ve Citrix için SB4B1927CB – Philips Cloud Monitör Ayağı 19 ila 29 inç arasındaki herhangi bir ebattaki Philips S, P ya da B ürün grubu monitörün takılabileceği akıllı, ergonomik bir ayağa sahip, böylece kullanıcılar kendi masaüstlerini kurumun VDI altyapısına hemen bağlayabiliyorlar. Ayrı bir PC’ye ya da notebook’a gerek yok, üstelik kullanıcılar fareyi ve klavyeyi doğrudan tabana bağlayabilirler. Bu sistem sayesinde daha az gürültüyle ve kablo karışıklığı olmaksızın, “temiz masa” ilkesini uygulamak çok daha kolay.

BT’yi daha akıllıca yönetmek

VDI’nın kurumun BT’sine sağladığı başlıca faydalar şunlardır: maliyet verimliliği, güvenlik ve yönetim kolaylığı. VDI ortamındaki her bileşen, kurumdaki tek yönetim noktasından koordine edildiği için, BT yöneticileri, kurumlarının çalışma alanının tamamı için güçlü güvenlik ve koruma sistemlerini sürdürebilirler ve dışarıdan herhangi bir yazılımın sisteme girme olasılığını ortadan kaldırabilirler. Bütün veriler bulutta saklandığı ve ana sunucu ile eşleştirildiği için kullanıcılar işlerinin başına geçtiği anda veriler erişime hemen hazır durumdadır.

Kurumun her alanında temiz, güvenilir bir BT sunan Philips Cloud Monitör Ayağı, bu konsepte mükemmel şekilde uyuyor. Kolay kurulumlu ve kolay yönetilebilir olan, bir monitörü sıfır istemciye dönüştürmenin masrafsız yolu: şirketler yeni taban ile mevcut Philips monitörlerini kullanabildiklerinden, donanım için ek bir harcamaya da gerek yok. Sistem, kurumun zaten sahip olduğu Sanal Masaüstü Altyapısı’na bağlanıyor, hepsi bu. Tasarruf potansiyeli ise etkileyici: Philips Cloud Monitör Ayağı kullanan sıfır istemci teknolojisine sahip kurumsal BT, bilişim cihazlarının satın alma maliyetlerini azaltarak toplam BT sahip olma maliyetini de düşürüyor.

Dahası, ikili ekran genişletilebilirliği için Dual DVI çıkışı, ağ üzerinden yapılacak toplantılar için mikrofon ve ses, USB, LAN ve Philips Cloud Monitör Ayağı’nın SmartConnect yetenekleri gibi farklı bağlantı seçenekleri, bu ürünün, mükemmel bir verimlilik aracı olmasını sağlıyor.

Sürdürülebilir, çevre dostu tasarım

Philips Cloud Monitör Ayağı hepsi bir arada basitliği sunsa da tasarımı sözkonusu olduğunda hiçbir şey “basmakalıp” değil. Yalın monitör ayağı kullanıcının göz seviyesine göre ayarlanabilir ve istenildiği gibi sağa sola döndürülebilir, eğilebilir ve kendi ekseni etrafında döndürülebilir – bütün bunlar, uzun bir iş gününün fiziksel yorgunluğunu hafifletmek için ekranın tam olarak doğru konumda olmasını sağlar. Üstelik %90’a ulaşan elektrik tasarrufu sayesinde, Philips Cloud Monitör Ayağı, gezegenimizin sağlığına da duyarlı – kuruma yeşil bir ayak izi sunmanın hem gezegene hem de maliyetlere faydası var.

Yeni Philips Cloud Monitör Ayağı Nisan sonundan itibaren mağazalarda bulunabilecek.

Model adı SB4B1927VB SB4B1927CB
Çözüm VMWare Citrix
Fiyat 629 USD (KDV dahil) 459 USD (KDV dahil)
Çekirdek Teradici TREA 2321 TI DM8148 Cortex – A8 İkili
Bellek: ROM 2Gbit DDR III 2Gbit DDR III X4
Bellek: RAM 256 MB NOR 4 GB EMMC
Monitör boyutu VESA uyumlu 19″~29″ monitörler için hazır durumda
İstemci 1:Çok
Ergonomi Yükseklik ayarı: 120mm+/-5
Pivot: 90 derece (-1~ + 91 derece)
Sağa sola dönme: -65/65
Eğilme: -5 derece +2/-0 (öne), +20 derece +0/-3 (arkaya)
Özellikler I/O Sinyal Girişi: (2) DVI çıkışı
USB: (4) USB 2.0
RJ45
Mikrofon girişi
Kulaklık jakı: Line out
Sistem PCoIP HDX