Anasayfa Haber Logitech, G502 Proteus Core Mouse’unu Tanıttı

Logitech, G502 Proteus Core Mouse’unu Tanıttı

Logitech_G502

Logitech, G502 Proteus Core, 12.000 DPI, Yüzey Ayarlama ve Ağırlık Ayarlama özelliklerini birleştirdi.

Oyun aksesuarlarının öncü markası Logitech, en yeni Logitech G mouse’u olan Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse’u tanıttı. G502, dünyanın ilk 12.000 DPI sensorünü ileri düzey yüzey ve ağırlık ayarlama özelliği ile birleştirerek, galibiyet potansiyelinizi en üst seviyeye ulaştırmanıza yardımcı oluyor.

Cloud 9 takım kaptanı Hai Lam, mouse ile ilgili değerlendirmesinde “Bu mouse’u turnuvalarda kullanmak için sabırsızlanıyorum. Deneme fırsatım oldu, harikaydı. Çok konforlu, elime tam oturuyor. DPI’i ayarlamak çok kolay. Bugüne kadar kullandığım en iyi mouse” dedi.

Logitech G her ürünü için oyunculara “bilim kazandırır” sözünü veriyor. Logitech G serisindeki diğer ürünler gibi Proteus Core da Logitech’in bu taahhüdünü yerine getiriyor ve oyunculara kazanmaları için ardında uzun araştırma ve test süreçleri bulunan bilimin gücünü sunuyor.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, “Dünyanın en iyi sensor teknolojisiyle yüzey, ağırlık ve denge ayarlaması ve mekanik tuşlara sahip bir mouse ürettik. Logitech G ekibi olarak inanıyoruz ki aldatmaca bitince, Bilim Kazanır!” dedi.

Olağanüstü İzleme

Proteus Core, Logitech G özel Delta Zero teknolojisi ile dünyanın en güçlü ve kesin sensörünü sunar. Sıfır sensör ivmesi, sıfır düzleştirme veya filtreleme ve sıfır piksel dönme ile 200’den 12.000’e kadar çıkan geniş bir DPI aralığını birleştiren G502, paralel olmayan takip performansı ve duyarlılığı sunmak üzere tasarlanmıştır. Saniyede 300 inch (762 cm) hareket izleyebilir.

Olağanüstü Ayar

Logitech_G502-2

Proteus Core, size uygun performansı otomatik yeniden yapılandırmak için, oyun yüzeyinin eşsiz fiziksel ve yansıma özelliklerine göre sensör ayarlama imkanı sunuyor. Böylece hangi oyun yüzeyini kullanıyorsanız kullanın, en yüksek takip hızına ulaşabilir ve en düşük havalanma mesafesine erişebilirsiniz. Bu yüzden ister yumuşak ister sert, ya da açık renk veya koyu renk mousepad kullanın, mümkün olan en iyi takip yansımasını alabilirsiniz.

Fiziksel hissi ve performansı en üst seviyeye ulaştırmak için Proteus Core size mouse’un ağırlığını ve denge merkezini 3.6 g’a kadar ayarlama olanağı sunuyor. Oyun üzerinde tamamen kontrolü elde edebilmek için Logitech Gaming Software’ini kullanabilir, herhangi bir komutu veya makroyu, Proteus Core’un belleğinini kontrol eden 32-bit ARM işlemcisinin sayesinde 11 programlanabilir düğmeden birini kullanarak yeniden atayabilirsiniz.

Olağanüstü Kontrol

Birçok oyun mouse’ları esneyen ve bükülen yekpare bir anahtar-levha sunarken, Proteus Core’un kendine ait sağ ve sol anahtarları sert ve sabit bir platform sağlayarak daha kesin, sağlam ve tatmin edici tıklama sağlıyor. Hissi, hızı ve doğruluğu yükseltmek için her bir tuşun altında mekanik micro anahtarlar kullanıyoruz. Özel dual-mod hiper-hızlı kaydırma tekeri, doğru ve net kullanım ve hızlı web kaydırması için geliştirilmiştir.

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse Türkiye’de Mayıs 2014’te 99$ + KDV’den satışa sunulacaktır.