Anasayfa Haber ASUS Yenilikçi Çözümleriyle Milan Tasarım Haftası 2014’te!

ASUS Yenilikçi Çözümleriyle Milan Tasarım Haftası 2014’te!

ASUS_Tasarim_merkezi

ASUS Tasarım Merkezi, Milan Tasarım Haftası 2014 için hazırladığı “Our Touch of Life” sergisiyle ASUS ürünlerinin çarpıcı tasarımlarını gözler önüne seriyor.

ASUS’un ödüllü tasarım ekibi ASUS Tasarım Merkezi, 8-13 Nisan tarihleri arasında İtalya’da gerçekleştirilecek Milan Tasarım Haftası’nda “Our Touch of Life” temalı sergide ASUS’un tasarımlarında teknolojiyi kişiselleştirerek ve benzersiz kullanıcı deneyimi sunarak ürünlerine hayat veren felsefesini anlatıyor. “Our Touch of Life” sergisi, insan etkileşimi, teknolojinin gündelik yaşamla mükemmel entegrasyonu ve tasarımda dışavurum ile işlevselliğin dengesi temalarını taşıyor.

Sergide ASUS Tasarım Merkezi tarafından düzenlenen yaratıcı bir sanatsal kurulum ile birçok ASUS ürününün görülebileceği ürün galerisi bulunuyor. Ziyaretçiler, yaratıcı kurulum ile etkileşime geçebilecekleri sergide en yeni ürünleri inceleyerek ASUS’un ürünlerine nasıl hayat, zarafet ve işlevsellik kattığını da ilk elden deneyimleyebilecekler.

ASUS Tasarım Merkezi

ASUS Tasarım Merkezi, kendilerini inanılmaz kullanıcı deneyimi sunan ürünler tasarlamaya adamış tasarımcı ve mühendislerden oluşan bir grup. ASUS’ta tasarımcılar, kullanıcıyı tasarımın merkezine koyarak teknolojiyi kişiselleştiren ve üst sınıf bir deneyim sunan yenilikçi ürünler yaratmaya odaklanıyor.

Tasarımcılar teknolojinin kişiselleşmesiyle akıllı cihazların sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunmalarının önemimin arttığını görüyor. Ürünlerin, tasarımlarında saflık ve dışavurumculuğu iyi bir şekilde dengelemeleri gerektiğinin farkında olan ekip, teknolojisinin insan hayatına uyumlu bir şekilde entegre olduğu ve yaşama dokunan nitelikte tasarımlar üzerinde çalışıyor.

2’si 1 Arada Konsepti

ASUS_Transformerbook_T100

ASUS PadFone mini, akıllı telefonların taşınabilirliğini tabletlerin ekran boyutlarıyla birleştiren eşsiz esneklikte bir cihaz. Avuca kolayca sığan 7-inç’lik bir tabletle kolayca birleşen 4-inç’lik akıllı bir telefondan oluşan PadFone mini, kullanıcılara aynı anda ekran boyutlarını büyütme ve telefonlarını şarj etme imkanı veriyor. Intel Hyper-Threading teknolojisine sahip güçlü Intel Atom Z2560 işlemciyle donatılan ve 8GB dahili hafızanın yanı sıra 64GB kapasiteye kadar micro SD hafıza kartı desteği de sunan PadFone mini, hem tablet, hem de akıllı telefonlar için geliştirilen uygulamaların işlem gücü ve depolama alanı gereksinimlerini rahatça karşılıyor. Ayrıca üstün bağlanabilirlik için çift SIM kart desteği ile aynı anda çift ses veya veri hattı kullanma özgürlüğünü de kullanıcılara sunuyor.

ASUS Transformer Book T100, bir dizüstü bilgisayarın sunduğu verimliliği 10.1-inç’lik bir tabletle birleştirmek ve ikisi arasında kolayca geçiş yapmak isteyen kullanıcılar için tasarlanmış çok küçük boyutlarda ve ultra-mobil bir çözüm. Akıcı performans ve 11 saate kadar pil ömrü sunan yeni Intel Atom Z3740 işlemciye sahip T100, hafif istasyonuyla rahat kullanımlı bir klavye ile tüm Windows 8.1 komutlarını destekleyen çoklu-dokunmatik bir tableti mükemmel bir şekilde birleştiriyor.

ASUS Transformer Pad TF701, 178 derece geniş görüş açısı sunan 2560 x 1600 WQXGA çözünürlüklü, keskin ve canlı görüntüler sunan IPS teknolojili ekrana sahip, 10.1-inç’lik Android işletim sistemli bir tablet. TF701, eğimli metal gövdesiyle sadece 8.9 mm kalınlıkta ve 585 gr ağırlıkta. TF701’in sahip olduğu dört çekirdekli NVIDIA Tegra 4 GPU, yüksek oyun ve video oynatma performansı sunarken HDMI aracılığıyla 4K/UHD çözünürlükleri de destekliyor. TF701, dahili bataryaya sahip mobil klavye istasyonu ile toplam 17 saate kadar pil ömrü sunuyor.

ASUS Fonepad 7, 3G akıllı telefon işlevlerinin tümüne sahip 7-inç’lik bir tablet. Yüksek çözünürlüklü IPS ekranıyla keskin ve canlı görüntüler sunarken, ASUS SonicMaster teknolojili çift ön hoparlörüyle çok zengin bir ses çıkışı sunuyor. Intel Atom işlemci oyunlarda ve uygulamalarda üstün performansıyla göz dolduruyor. Fonepad 7 belirgin ve sade çizgilerin yanı sıra ASUS’un Zen inancından esinlenerek tasarladığı ikonik eşmerkezli dairesel formda fırçalanmış metal dokuyu da çarpıcı tasarımında başarıyla taşıyor.

Akıllı telefonlar

zenfone_600

ASUS ZenFone Serisi, 4 ila 6 inç arasında değişen ekran boyutları ve çarpıcı renk seçenekleriyle sunuluyor. Corning Gorilla Glass 3 ile çizilmelere ve darbelere üst seviyede dayanıklılık gösteren ZenFone’un ön yüzü, ASUS’un çoğu ürününde kullandığı bir tasarım detayı olan eşmerkezli dairesel formda fırçalanmış metal alt çerçeveye sahip.

Hafiflikte iddialı ZenFone Serisinin tüm üyeleri, stil sahibi mat siyahtan canlı vişne kırmızısı ve güneş sarısı gibi canlı renklere uzanan geniş bir renk yelpazesine sahip değiştirilebilir kapaklarıyla kullanıcılara kişiselleştirilmiş ve stillerini yansıtan bir mobil deneyim sunuyor. ASUS arayüzünün renk temaları da cihazın rengine uyumlu şekilde kişiselleştirilebiliyor. ZenUI, daha temiz ve sade ikonlar, animasyonlar, yeni zil ve uyarı seslerinin yanı sıra What’s Next ve Do It Later gibi kullanışlı uygulamalarla birlikte geliyor.

Ultra Mobilite

Sergiyi ziyaret edenler ayrıca, üstün performansı çok şık görsellik ve en yüksek seviyede mobilite için ultra ince tasarımla buluşturan bir Ultrabook olan yeni ASUS Zenbook NX500’i de ilk defa görme şansını yakalayacaklar. Detaylı bir mühendislik harikası olan NX500 ayrıca ASUS’un 4K/UHD 3840 x 2160 çözünürlüğü destekleyen IPS panelli ilk notebook bilgisayarı olma özelliğinde.

ASUS Zenbook UX301 ise Native Damage Resistance özellikli Corning Gorilla Glass kaplamalı kapağa sahip dünyanın ilk Ultrabook’u olarak çizilmelere ve darbelere karşı mükemmel dayanım gösteriyor. Klavye ve bileklerin temas ettiği bölge, leke ve el izi tutmayan seramik kaplamasıyla Zenbook’un ilk günkü ihtişamlı görünümünü yıllar boyunca korumasını sağlıyor. Kitap yapısından esinlenilmiş ultra ince tasarımıyla UX301, 13.3-inç’lik ekranıyla 2560 x 1440 WQHD çözünürlükte görüntü sunuyor.