Anasayfa Haber Nokia 225 Akıllı Telefonlar Tanıtıldı

Nokia 225 Akıllı Telefonlar Tanıtıldı

nokia-225

Nokia, iki farklı model ile Nokia 225 akıllı telefonlarını resmi olarak tanıttı.

Nokia, pazar payını sadece Lumia serisinden kazanmıyor. Geleneksel yapıdaki serileri ve telefonlarıyla da kullanıcıyı memnun etmeye çalışıyor. Bu sebeple halen piyasada Nokia’nın eski tipli ama modern yapıdaki telefonlarıyla karşılaşabiliyoruz.

Mobil devi iki yeni telefonunu ortaya çıkardı. 225 olarak adlandırılan telefonun 2 farklı modeli var. Biri Çift-SIM desteği sağlıyor. İki telefonda da SIM koruma desteği bulunuyor. Fiziksel klavyeye ve 2.8-inçlik ekrana sahipler. Ayrıca suya ve toza karşı da dayanıklılık sağlıyorlar.

Bütçe dostu olarak tasarlanan bu telefonlar, firmaların amiral gemisi sınıfındaki telefonlarını ilgi çekici bulmayanlar için piyasaya sürülecek. Elbette işin maddi kısmını karşılayamayan bir kullanıcı kitlesi de mevcut. Nokia’nın açıklamasına göre bu ufak ekranlı telefonların oldukça uzun ömürlü 1200 mAh’lik bataryaları var. Telefon tam şarj halindeyken 36 gün boyunca standby modunda kalabiliyor.

Blueotth 3.0 bağlantı noktasına sahip Nokia 225, 32 GB dahili depolama alanına sahip. FM radyosu mevcut. Telefonu satın alan kullanıcılar, yüklü olarak Block Breaker 3, Asphalt 6, Assasins Creed 3, The Avengers ve Real Footbal 2012 oyunlarına da sahip oluyor.

Normal modeli, 39 Euro etiket fiyatıyla pazara sunulacak. Çift-SIM desteği veren 225’in 2. çeyrek içerisinde pazara sunulacağı belirtildi.

https://www.youtube.com/watch?v=G6yD9QjV98U