Anasayfa Haber Prestigio’dan Windows Sürprizi!

Prestigio’dan Windows Sürprizi!

Prestigio-on-stage-at-Build2014

Hızla büyüyen mobil cihaz üreticisi Prestigio, Windows 8.1 işletim sistemli akıllı telefon modellerini bu yaz satışa çıkarıyor.

Microsoft, geçtiğimiz hafta San Fransisco’da düzenlediği BUILD 2014 konferansında Prestigio’nun Windows Phone ailesine katılacağını resmi olarak duyurdu. Prestigio, Microsoft ile çalışarak dünyanın dört bir yanındaki müşterilerinin Windows Phone’un eşsiz deneyimine her fiyat segmentinde erişebilmesini sağlayacak.

Etkinlikte sahneye çıkan Microsoft Başkan Yardımcısı Joe Belfiore şunları söyledi; “Microsoft’un Windows Phone ile kurduğu daha kişiye özel yaklaşım, “teknoloji hakkında daha az, senin hakkında daha fazla” deneyimi yaşanmasını sağlıyor. Windows Phone 8.1 cihazlar, kullanıcılar için önemli bilgileri ana ekrandan aktaran Canlı Kutucuklar, menüye üçüncü bir sütun ekleyebileceğiniz Başlangıç Ekranı geliştirmeleri, tüm etkinlikleri tek bir yerden görmenizi sağlayan Aksiyon Merkezi ve veri kullanımının detaylarını gözlemleyebileceğiniz Data Sense gibi özellikler sunuyor.”

Microsoft, telefon kullanıcılarının çalıştıkları şirketlerin iç ağına özel çalışan erişimi kurmasını sağlayan kurumsal VPN uygulamaları ve daha fazla yönetimsel yetenek içeren bir dizi yeni mobil cihaz yönetimi özelliğini de getirecek.

Microsoft, BUILD 2014 konferansında katılımcılara ve uluslararası basın mensuplarına Windows Phone 8.1 işletim sistemli Prestigio telefonların özel bir ön gösterimini de yaptı. Yeni modeller hakkında detaylı bilgiler önümüzdeki aylarda belli olacak.