Anasayfa Haber Avira’dan Premium Android Uygulaması!

Avira’dan Premium Android Uygulaması!

Avira_Logo

Avira, Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler için yeni Premium Android uygulaması geliştirdi.

Mobil ticaretin hızlı gelişimi ve bireylerin mobil cihaz kullanımlarının giderek artmasıyla ortaya çıkan güvenlik ihtiyacının farkında olan güvenlik uzmanı Avira, Android işletim sistemli akıllı telefonlar ve tabletler için geliştirdiği Avira Antivirus Security Pro uygulamasına üç yeni özellik ekledi. Özellikler, Avira’nın Silikon Vadisi’ndeki yeni mobil yazılım geliştirme ofisinde geliştirildi.

Avira’nın ödüllü antivirüs motoruyla güçlendirilen Avira Android Security, kullanıcıların mobil cihazlarını virüsler, casus yazılımlar, truva atları ve diğer zararlı yazılımlara karşı otomatik olarak tarıyor. Ayrıca istenmeyen kişilerin arama veya mesajlaşma yoluyla kullanıcılara erişimini engellemeye de imkan sağlıyor.

Avira_Android

Kullanıcılar, zararlı yazılımlardan korunmanın yanı sıra my.avira.com sitesi ile mobil cihazlarının konum bilgisini GPS, WiFi veya hücresel sinyal aracılığıyla harita üzerinde görebiliyor. Cihazlarının zil sesi kapalı olsa bile onları uzaktan çaldırabiliyor, kayıp veya çalınma durumlarında cihazlarını uzaktan kilitleyebiliyor ve içlerinde bulunan kişisel bilgileri tamamen silebiliyor.

Avira Android Security uygulaması, Android 2.2 (Froyo) veya daha güncel işletim sistemine sahip tüm akıllı telefonlar ile Android 4.0 (Jelly Bean) veya daha güncel versiyona sahip tabletler ile uyumlu olarak kullanıcılara sunuluyor.

Android Premium Güncellemesinde Neler Var?
Avira, Avira Antivirus Security Pro uygulamasına üç yeni premium özellik ekliyor:
· Güvenli Sörf – Zararlı internet siteleri, gerçek zamanlı URL izleme teknolojisi sayesinde engellenerek kullanıcıların kimlik hırsızlığı ve sahte içeriklerden korunması sağlanır.
· Saatlik Güncellemeler – En yeni zararlı yazılımların mobil cihazların baş düşmanı olduğunu bilen Avira, sık güncellemelerle veri tabanını güncel tutarak kullanıcılara sürekli güvenlik sağlar.
· Hızlı Destek Erişimi – Kullanıcılar, problem yaşamaları durumunda Avira uzmanlarına sadece bir telefon ya da tıklama ile ulaşabilirler.

Avira Mobil Ürünler Müdürü Leon Crutchley Avira Android Security uygulamasının Premium güncellemesi hakkında, “Android işletim sistemi üzerinde ortaya çıkan tüm güvenlik açıklarının karşısında biz varız. Artık zararlı yazılımlar sadece kötü niyetli uygulamalar ile değil, internet tarayıcısı üzerinden de saldırıda bulunabiliyor ve bu durum, internette gezinirken, çalışırken veya oyun oynarken güvenliklerini düşünen Android kullanıcıları için kesinlikle kabul edilemez. Hemen her yerde güven duymak isteyen kullanıcılarımıza üstün bir hizmet sağlamak için çok çalıştık ve onlara hem internette sörf yaparken, hem de diledikleri uygulamayı çalıştırırken güvende olmalarını sağlayacak Avira Antivirus Security Pro‘yu geliştirdik.“ dedi.

Avira Antivirus Security Pro, Android 2.2 ve üzeri sürümler için Almanca, İngilizce, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, Japonca ve Kore dillerinde kullanıcılara sunuluyor. Android işletim sistemi için Avira Antivirus Security Pro’yu buradan indirebilirsiniz.