Anasayfa Haber Dedektif Memo ile 7 Kıtada ASUS’u Keşfet!

Dedektif Memo ile 7 Kıtada ASUS’u Keşfet!

asus_dedektif_memo_oyun

ASUS, tüm Facebook fanlarını ödüllü yeni oyunu “Dedektif Memo ve Arkadaşları” oynamaya ve harika hediyeler kazanmaya davet ediyor.

ASUS, 23 Nisan yaklaşırken ödüllü yarışmasıyla tüm Facebook kullanıcılarını fan sayfasına davet ediyor. 17-23 Nisan tarihleri arasında ASUS Türkiye Facebook sayfasındaki Dedektif Memo ve Arkadaşları oyununa katılacak. Günde 30 çekiliş hakkına sahip olabilecek ASUS fanları 40 adet kablosuz mouse ve şık ergonomik ASUS çantalar kazanma şansını yakalıyor. Hediye kazananlar 24 Nisan günü oyun jürisi tarafından yapılacak çekilişle belirlenecek.

Memo’ya yardım et, fotoğraflarda gizlenmiş simgeleri bul ve kazan

Dedektif Memo’yu zorlu bir görev bekliyor. Memo’nun 7 kıtaya dağılmış olan arkadaşları, ünlü şehirlerin fotoğrafları içine ASUS MeMO Pad’lerin üstün özelliklerini anlatan bazı ipuçları yerleştirdi. Dedektif Memo’nun yapması gereken ise, arkadaşlarını ziyaret edip fotoğrafların içine gizlenmiş simgeleri bularak görevi tamamlamak. Bu görevde Memo ve Arkadaşları’na yardım etmek ise sana düşüyor. Dedektif Memo’ya ASUS MeMO Pad HD 7, MeMO Pad 8 ve MeMO Pad 10’un üstün özelliklerini bulmasında yardım et ve 24 Nisan günü yapılacak çekilişte hediye kazanma şansını yakala! Üstelik Facebook arkadaşlarını oyuna davet ederek ve uygulamayı duvarında paylaşarak kazanma şansını artırabilirsin.

Dedektif Memo, 7 kıtada MeMO Pad’lerin üstün özelliklerinin peşinde

Dedektif Memo’nun 7 kıtada peşine düştüğü ipuçları, ASUS MeMO Pad modellerinin üstün özelliklerini tanımlıyor. ASUS MeMO Pad HD 7, yüksek performansa odaklanmış dört çekirdekli bir işlemciye ile 1280 x 800 çözünürlüklü HD ekrana sahip ve ASUS SonicMaster ses teknolojisi sayesinde benzersiz kalitede bir ses sağlıyor. 8 GB kapasite, 0.3 MP ön kamera ve 2.0 MP arka kamerasıyla ekonomik bir tablet olarak tasarlanan ASUS MeMO Pad HD 7 sadece 10,8 mm kalınlığında ve 302 gram ağırlığında. Zengin özellikli ASUS MeMO Pad HD 7’nin uzun ömürlü pili, 10 saat boyunca 720p çözünürlükteki videoları oynatabiliyor.

1280 x 800 çözünürlüklü IPS ekrana sahip ASUS MeMO Pad 8 ve MeMO Pad 10 ise, ASUS SonicMaster ses teknolojisine sahip çift hoparlör ile geliyor. MeMO Pad 8 5.0 MP, MeMO Pad 10 ise 2.0 MP arka kameraya sahipken, her iki model de 720p HD video çekiyor ve görüntülü sohbet için 1.2 MP’lik bir ön kamera barındırıyor.