Anasayfa Haber Galaxy Tab 4’ün ABD Çıkış Tarihi Belirlendi!

Galaxy Tab 4’ün ABD Çıkış Tarihi Belirlendi!

galaxy-tab-10.1-tablet

Dördüncü nesil Galaxy tabletin, mobil pazara çıkış tarihi resmi olarak kesinleşti.

Samsung’un amiral sınıfı yeni tablet serisi çok yakında mobil pazara çıkıyor. Söylentilerin ardından cihazın resmi çıkış tarihi de kesinleşti. Galaxy Tab 4’ün 7-inç, 8-inç ve 10.1-inçlik modelleri 1 Mayıs tarihinde ABD pazarına giriş yapacak. Cihazların ön siparişleri 24 Nisan tarihi itibariyle verilebilecek.

Cihazlar kutudan Android 4.4 KitKat yüklü olarak çıkacak. Tüm modellerin WXGA ekranları var. Hepsinin çözünürlük kalitesi 1280×800 çözünürlük sergiliyor. Bu da daha küçük ekrana sahip olan 7-inçlik modelin, ekran yoğunluğu daha fazla olacak demektir.

Her bir tablet içerisinde dört çekirdekli işlemci var. Samsung hangi işlemciyi kullandığını henüz açıklamadı. Ancak yüksek ihtimalle Qualcomm Snapdragon 400 tercih edildi.

Yeni Galaxy Tab ailesinde siyah ve beyaz renkte modeller kullanıcıyla buluşacak. Tüm modeller 4G LTE desteği sağlıyor. Ancak her bir cihazın taşıyıcı firması farklı olacak.

WiFi desteği sağlayacak yeni tabletlerin fiyatları ise şöyle: 7-inçlik model 199 Dolar, 8-inçlik model 269 Dolar, 10.1-inçlik model ise 349 Dolar olacak.