Anasayfa Haber Red Orchestra 2, Steam’de Ücretsiz Olarak Yayınlandı!

Red Orchestra 2, Steam’de Ücretsiz Olarak Yayınlandı!

red-orchestra-2-heroes-of-stalingrad

2. Dünya Savaşı’nı konu alan gerçekçi FPS oyunu Red Orchestra 2, Steam üzerinde ücretsiz olarak sunuldu.

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad başlığı ile Tripwire Interactive tarafından 2011 yılında piyasaya sürülen bol ödüllü oyun, kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuldu. Piyasadaki diğer FPS oyunlarından farklı olarak gerçekçi yapısı ile oyuncuların kalbini fetheden oyunu kütüphanenize eklemek için elinizi çabuk tutun.

İkinci Dünya Savaşı’nı konu alan Red Orchestra 2, tarihi olayları hem Alman askerlerin hem de Rus askerlerin gözünden aktararak, farklılığını ortaya koymuştu. Bunun dışında karakterlerin sağlık barının bulunmaması, en ufak bir saldırıda bile ölmeniz gibi simülasyon havasında hazırlanan detaylar ile bu alanın meraklılarının en sevdiği oyunlardan biri olmuştu.

RO2 ile birlikte oyunun ek paketi olan Pasifik Savaşlarını da konu alan ek paketi Rising Storm da kütüphanenize eklenecek. Oyunun sayfasına gidip, aktif etmeniz yeterli. Aktif edildiği andan itibaren oyun, sonsuza kadar kütüphanenizde gözükecek.

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Steam sayfasına buradan ulaşarak, aktif edebilirsiniz. Oyuna akşam 20.00 saatine kadar ücretsiz olarak sahip olma imkanınız var.