Anasayfa Haber LG G3’ün Görüntüleri Sızdırıldı

LG G3’ün Görüntüleri Sızdırıldı

lg-g3-gorsel

LG’nin yeni amiral gemisi sınıfı hakkında söylentiler artarken, telefonun görüntüleri sızdırıldı.

Gözler, LG’nin yeni amiral gemisine çevrilmiş durumda. LG G3’ün 2014 yılı içerisinde pazara çıkacağı söyleniyordu. Hatta çıkış tarihi hakkında Temmuz ayı dolaylarında olabileceği belirtilmişti. Teknik bilgiler hakkında çıkan yığınla haberin ardından, telefona ait ilk görüntüler de elimize ulaştı.

Görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla LG, G serisindeki geleneksel yapıyı bozmaya hevesli değil. Cihazın yan tarafında ses açma/kapama tuşlarını görüyoruz. Üst orta kısımda ise metalik açma/kapama tuşu mevcut. Ayrıca biraz daha ince olduğunu söyleyebiliriz.

lg-g3

Arka kameranın dualLED flash desteği vereceği çok önceden ortaya çıkmıştı. Sızan görüntü ile birlikte bu söylenti de kesinleşmiş oldu. Öte yandan görüntünün oldukça düşük kalitede çekilmiş olmasından mütevellit, tam olarak bir şey söyleyemiyoruz.

Telefonun yaz aylarında pazara sunulması bekleniyor. Ayrıca LG’nin yeni amiral gemisinin tasarımında, sadece Japonya pazarına özel ürettiği LG isai telefonun görünümünden faydalanabileceği belirtiliyor. Fiyat konusunda da henüz bir bilgi yok.