Anasayfa Haber Kayıp Dünya Geri Dönüyor!

Kayıp Dünya Geri Dönüyor!

Kayıp Dünya

2 yıl önce yayın hayatına ara veren fantastik kadim dostumuz Kayıp Dünya, yayın hayatına kaldığı yerden devam etme kararı aldı…

Kayıp Dünya
Kayıp Dünya

2001 yılında yayın hayatına başlayan ve ülkemizde fantastik kurgu ve bilimkurgu edebiyatının gelişmesinde önemli katkıları olan Kayıp Dünya, açılma kararını şu açıklama ile duyurdu.

Açılışa Özel – Editörün Notu

Merhaba,
Kayıp Dünya’da son yazı yayınlanıp, “proje durdurulmuştur” duyurusu yapalı 2 seneden fazla bir zaman geçmiş. Bu zaman zarfında Kayıp Dünya yarı ölü bir halde arşivlere erişim verebilmek adına çevrimiçi kaldı.

Son aylarda -ister hasret diyelim adına, ister vefa – içimiz içimize sığmaz şekilde “Yahu geri getirsek ne olur KD’yi?” diye düşünür olmuştuk. Bizim düşüncelerimize ek olarak zaten dost ve arkadaşlarımız da bu yönde soru ve telkinlerini iletiyorlardı. Eh, biz de daha fazla kayıtsız kalamadık ve işte karşınızda Yeni Kayıp Dünya

Sıkı takipçilerimizin hatırlayacağı gibi, daha önce de Kayıp Dünya birkaç kez kapanmış ve tekrar açılmıştı. Belki “yine kapatırlar – güven olmaz bunlara” diyenler veya “bir gün yine kapatacak mısınız?” diye soranlar olabilir. Net bir açıklama yapalım; önümüzdeki yıllar için ciddi bir planlama yaptık ve Kayıp Dünya’yı kapatmak gibi bir düşüncemiz yok. Bilakis bu değerli ismimizi hak ettiği noktaya getirmek üzere planlamalar yapıyoruz.

Lütfen soru ve önerilerinizi iletmekten çekinmeyin. Her soru, öneri ve mesajınız bizim için dünyalar kadar değerli.

Sevgilerimle,

Altuğ Gürkaynak
Kayıp Dünya Editörü

Yayın hayatımız boyunca birlikte güzel işler yaptığımız, birbirimize hep destek olduğumuz dostumuzun tekrar sahalara dönmesi bizleri çok mutlu etti. Yayın hayatın uzun, yolun açık olsun Kayıp Dünya! (Buraya da alkış gelecek)

Kayıp Dünya web sayfasına buradan , Facebook sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: FRPNET