Anasayfa Haber Logitech’ten Galaxy Tab 4 10.1 İçin Özel Klavye

Logitech’ten Galaxy Tab 4 10.1 İçin Özel Klavye

logitech-ultrathin-klavye-folio

Logitech Ultrathin Keyboard Folio ile yeni Samsung Galaxy Tab 4 10.1 için özel klavye ve koruma kılıfı bir arada.

Tablet aksesuar portföyünü genişleten Logitech, ödüllü Logitech Ultrathin Keyboard Folio’yu Samsung Galaxy Tab 4 10.1’ye uyarladı. En yeni teknoloji materyallerle tasarlanmış hafif ve ince bir koruma kılıfı olan Logitech Ultrathin Keyboard Folio, dahili Bluetooth klavye özellikleri, Android’e uygun kısa yollar ve tuş aralıkları ile hızlı ve konforlu yazma deneyimi sunuyor.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, “Logitech Ultrathin Keyboard Folio, yeni Samsung Galaxy Tab 4 10.1 için koruma sağlarken, tabletiniz ile yaptığınız aktiviteleri zenginleştiriyor ve verimliliğinizi arttırıyor. Konforlu ve rahat yazma deneyimi sunan klavyesi, iki açılı görüntüleme standı ile Logitech Ultrathin Keyboard Folio, oyun oynarken, film izlerken ve maillerinizi kontrol ederken harika bir deneyim sunuyor” dedi.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio’nun klavyesi iyi yerleştirilmiş tuşlarının yanı sıra Android kısayol tuşları ile kolaylık sağlarken, tanıdık, hızlı ve doğru bir yazma deneyimi sunmaktadır. Yazı yazarken dikey, dosyalara bakarken yatay olmak üzere iki uygun pozisyon sunan Ultrathin, Samsung Galaxy Tab 4 10.1 ile deneyiminizi zenginleştirecek.

Tabletinizin ön ve arka yüzeyini darbelerden çiziklerden ve düşmelerden korumak için su geçirmez ve dayanıklı materyallerden üretilen Logitech Ultrathin Keyboard Folio, güvenlik kilidi sayesinde Samsung Galaxy Tab 4 10.1’inizi güvenli bir şekilde korumanızı sağlıyor, ayrıca kolayca folyodan çıkarılıp yerleştirilebiliyor.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio’nun Samsung Galaxy Tab 4 10.1 versiyonu ABD, Avrupa ve Asya’da Mayıs 2014 itibarıyla 99.99 Dolar olarak satışa sunulacak.

logitech-ultrathin-klavye-folio-2

Temel Özellikler:

  • Mükemmel yazım: Dahili Bluetooth klavye, Android’e uygun kısa yol tuşları ve tuş aralıkları ile hızlı ve konforlu yazma deneyimi sunuyor.
  • İnce Tasarım: En yeni teknoloji materyallerle tasarlanmış hafif ve ince klavye tasarımı ile Samsung Galaxy Tab 4 10.1’in görüntüsünü tamamlıyor.
  • E.P.S: Dayanıklı ve su geçirmez materyallerden üretilmiş kılıf, tabletinizin ön ve arka yüzeyini darbe, çizik, düşme ve sıvı dökülmelerine karşı korumak için tasarlanmıştır.
  • İki açılı görüntüleme standı: İki açılı görüntüleme standı, Samsung Galaxy Tab 4 10.1 ile oyun oynarken, film izlerken ve maillerinizi kontrol ederken harika bir deneyim yaşatıyor.
  • Güvenlik kilidi: Güvenlik kilidi Samsung Galaxy Tab 4 10.1’inizi güvenli bir şekilde korumanızı sağlıyor, ayrıca kolayca folyodan çıkarılıp yerleştirilebiliyor.
  • Uzun batarya ömrü: Full şarjı ile üç ay boyunca kullanılabilir ve USB kablosu ile kolayca şarj edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Ölçüler : (U x G x Y ): 20,3 mm x 191 mm x 255 mm
  • Ağırlık: 450 g

Garanti

  • A.B.D ve Asya bölgesinde 1 yıl sınırlı donanım garantisi
  • EMEA bölgesinde 2 yıl sınırlı donanım garantisi