Anasayfa Haber Moto E’nin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Moto E’nin Görüntüleri Ortaya Çıktı

moto-e-beyaz

Motorola’nın önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni telefonuna ilişkin ilk resmi görseller ortaya çıktı.

Motorola, Google tarafından satın alınmasının ardından mobil pazara daha dikkatli yanaşmaya başladı. Rakipleri gibi 3 aylık dönemlerde telefon çıkartmayı amaçlıyor. Bunun yerine ekonomik sınıfa hitap eden ve performans bakımından da kullanıcı gönlünü hoş tutan telefonlar üzerinde duruyorlar. Firmanın yeni telefonu Moto E de, bu sınıfa giren telefonlardan.

13 Mayıs’ta tanıtılacak telefonun ilk görüntüleri, online alışveriş sitelerine düştü. Telefonun teknik özellikleri hakkında daha önce birçok söylenti çıkmıştı. Tasarımı konusunda ise sadece Moto G’nin daha zarif ve ince modeli olacağını duymuştuk. Anlaşılan o ki, bu tahminler doğruymuş.

moto-e-siyah

Moto E’ye ait olan beyaz ve siyah modellerin görselleri ortaya çıktı. Zarif ve ince yapıya sahip olduklarını, kapak kısmında ise geleneksel M harfini işlediklerini görüyoruz. Kalın bir çerçeveye sahip olan telefonun, ön panelinde hiçbir buton yok. Bunun yerine dokunmatik seçenek eklenmiş.

4.3-inç ekranı olan Moto E, 540×960 çözünürlüğe sahip. Arka tarafında 5 Megapiksel kamerası olacak. Ön tarafında ise kamera yok. 4 GB dahili hafızaya sahip cihazın 1 GB RAM kapasitesi var. 1.2 GHz frekans hızında işlem yapabilen Qualcomm yonga tercih edilmiş.

Moto E, önümüzdeki günlerde telefonun teknik detaylarını, fiyatını ve çıkış tarihini açıklayacak.