Anasayfa Haber LG G3’ün Tanıtım Videosu Ortaya Çıktı

LG G3’ün Tanıtım Videosu Ortaya Çıktı

lg-g3-telefon

LG’nin yeni amiral gemisinin tasarımını ortaya çıkaran tanıtım videosu yayınlandı.

LG’nin bu yıl telefon pazarına sunacağı yeni amiral gemisi G3’ün tanıtım tarihine oldukça az bir süre kaldı. LG, sızıntıları ve söylentileri bir kenara bırakarak telefonun tasarımına ve görünüşüne ilişkin ilk resmi bilgiyi de ortaya çıkartmış oldu.

LG tarafından yayınlanan tanıtım videosunda G3’ün tasarımının nasıl olduğu belli oluyor. Son zamanlarda telefonlarda moda haline gelen fırçalanmış metal kaplamayı G3’te de görebiliyoruz. Daha önceki söylentileri kanıtlar nitelikte, yavaş çekimde telefonun detayları gösteriliyor. Bu da telefonun 120 FPS ile yavaş çekimde video kaydedebileceğinin bir kanıtı olabilir. Ayrıca kamera sensörünün bir göz gibi hareket etmesi de Optik Görüntü Sabitleme teknolojisini gösteriyor.

Arka taraftaki güç düğmesi ve yan taraftaki ses açma/kapama butonları rahatlıkla belli oluyor. Cihaz biraz olsun LG G Flex’i andırıyor. Sadece Flex gibi kıvrımlara sahip değil. Şu ana kadar ortaya çıkan bilgilerde LG’nin yeni amiral gemisinin 5.5-inçlik QHD ekrana sahip olacağı belirtilmişti. Bu ekran 2560×1440 çözünürlük sağlıyor.

Sekiz çekirdekli SoC yongaya sahip telefonun 13 Megapiksellik bir kamerası var. Cihaz 27 Mayıs’ta Londra’da düzenlenecek basın toplantısında resmi olarak ortaya çıkarılacak.

https://www.youtube.com/watch?v=83Xm26Zvo18