Anasayfa Haber Bu Liseli Tek Hamlede 18000 Doları Suya Düşürdü!

Bu Liseli Tek Hamlede 18000 Doları Suya Düşürdü!

Suya itiş anı

Tek bir hamle, sadece tek bir kötü şaka 18.000 dolarlık zarar ile sonuçlandı. İşte YouTube’un en çok izlenen videoları arasına giren o kötü şaka ve mahvolan ekipmanlar…

Hırvatistanda okulun son günleri kutlanırken fotoğrafçılar da kutlamaları çeker. Ancak bir liseli mezuniyetin heyecanlıyla çok kötü bir şaka yaparak Hırvat fotoğrafçı Lukunić’i buz gibi çeşmenin suları içerisine itti. Normalde biraz soğuk ve kızdırıcı bir şaka olabilecek bu hareket, fotoğrafçının üzerindeki 18.000 dolar değerindeki ekipmanın bozulmasıyla sonuçlandı. Manduševac çeşmesine düşen Lukunić’in üzerinde Nikon D4, Nikon D3, Nikon 70-200 f/2.8, Nikon 17-35 f/2.8, Nikon 35-70 f/2.8 , 64GB iPad Retina ve cep telefonu olan  iPhone 5S bulunuyordu. Sudan hiçbiri kurtulamadı.

Onu suya iten liseli kaçmasına karşın yakalandı ve bu ekipmanın parasını ödemek zorunda olacak. Fotoğrafçı Marko Lukunić sadece ekipmanını kaybetmekle kalmadı, ayağını da incitti ancak bu ufak yaralanma için şikayetçi olmayacağını belirtti. Siz yine de bir fotoğrafçıya şaka yapmadan önce bedelini iki kez düşünün.

 

Suya itiş anı
Suya itiş anı
Talihsiz fotoğrafçı Marko
Talihsiz fotoğrafçı Marko

Kaynak: cahayabox