Anasayfa Haber Samsung Galaxy K Zoom’un Fiyatı Belli Oldu

Samsung Galaxy K Zoom’un Fiyatı Belli Oldu

Galaxy K Zoom

Samsung’un devasa kameraya sahip yeni telefonu K Zoom’un fiyatı hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı.

Samsung, geçtiğimiz ay içerisinde Galaxy K Zoom telefonunu tanıtmıştı. Galaxy S4 Zoom’un halefi olan yeni telefonun ön siparişleri açıldı. Avrupa pazarına 29 Mayıs tarihinde giriş yapacak telefonun fiyatının 400 Sterlin (1.400 TL) olacağı açıklandı.

Telefon siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle pazara sunulacak cihazın kamerası görenleri büyülüyor. Samsung, bu yeni telefonunda kamera ve sensöre gereğinden fazla önem vermiş. 20.7 Megapiksellik CMOS sensöre sahip kamera 10x optik yakınlaştırma gerçekleştirebiliyor. Xenon flash desteği ve optik görüntü sabitleme özelliği ile mobil cihazlarla fotoğraf çekmeyi seven kullanıcıların vazgeçemeyeceği bir cihaz olacak.

Cihazın en önemli parçası kamera. Ama bu demek değil ki, geri kalan teknik özellikleri yetersiz. Tam tersine Galaxy K Zoom, oldukça başarılı bir performans sergiliyor. 4.8-inçlik HD ekranı üzerinde 720p görüntü oynatılabiliyor. 6 çekirdekli Exynos işlemciye ve 2 GB RAM kapasitesine sahip. Google’ın Android 4.4 KitKat mobil işletim sistemi ile çalışıyor.

8 GB’lık dahili depolama alanı bu kadar kaliteli fotoğraf çeken bir telefon için yeterli değil. Bu yüzden microSD yuvası sayesinde 64 GB’a kadar destek sağlanıyor. Ayrıca 50 GB Dropbox alanı hediye ediliyor.

Kalın ve hantal bir tasarıma sahip olan telefonun ön tarafında 2 Megapiksellik bir kamera var. Bu da görüntülü konferanslar için oldukça yeterli bir çözünürlük. Elbette 4G ve Bluetooth 4.0 desteği sağlıyor. 2.340 mAh’lik bataryasının günlük kullanım içerisinde yeterli olacağı belirtiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=oknh_WjOML4