Anasayfa Haber Bülten AOC’den 28 inçlik Ultra HD Monitör

AOC’den 28 inçlik Ultra HD Monitör

aoc-monitor

AOC, u2868Pqu ile 60 Hz yenileme hızında, 3840 x 2160 piksellik inanılmaz yüksek Ultra HD çözünürlüğe sahip 28 inçlik (71.1 cm) bir monitör sunuyor.

CAD/CAM profesyonelleri, mimarlar, mühendisler ve ev kullanıcıları – hepsi, u2868Pqu modelinin sunduğu en yeni TN panel teknolojisinin sağladığı ince detaylarla donatılmış görüntülerden yararlanacak. Gerçek 8-bit +FRC düzenlemesi sayesinde, bir milyardan fazla renk üretilebilir. Ultra HD çözünürlük (3840 x 2160) ile, 8.29 milyon pikselden fazlası 16:9 oranında görüntülenerek, Full HD panellerinin piksel miktarının dört katı değerinde. 28 inçlik bu model full 60 Hz yenileme hızı ile 4K çözünürlük sunuyor. Sadece 1ms’lik piksel tepki süresi ile, u2868Pqu modeli hızlı ve aksiyon dolu videolar üzerinde çalışmak ya da bunları izlemek için veya oyunların tadını çıkarmak için bile kusursuz. 300 cd/m² parlaklık sunan bu UHD modeli, parlak ortam ışığına sahip masalar için de çok uygun. Picture-in-picture ve picture-by-picture işlevleri, (4K) Blu-ray çalarlar ya da PC’ler gibi farklı sinyal kaynaklarından eşzamanlı olarak görüntü izlemeyi mümkün kılıyor.

Ultra kullanışlı

u2868Pqu modeli, siyah, ince dokulu yüzeyiyle klasik bir tasarıma sahip. Full ergonomik esneklik için, modelin çerçevesi akıllı kablo yönetimi, eğilme, sağa sola dönme ve pivot (90° rotasyon) işlevlerinin yanı sıra, ayrıca 130 mm’lik de yükseklik ayarı sunuyor – böylece monitör, bireysel kullanıcılara göre ayarlanabiliyor ve göz ve duruş yorgunluğunu azaltıyor. Bu monitör, DisplayPort, HDMI, DVI ve D-Sub konektörleri sayesinde sinyal alabiliyor. Android hayranları için ise, HDMI konektörü, akıllı telefon ve tablet ekranlarını büyük ekrana doğrudan yansıtmak için MHL (Mobil Yüksek Çözünürlüklü Bağlantı) bağlantısı da sunuyor. Ayrıca AOC, ekranı 2.0 ve 3.0 standardına uygun ikişerden dört USB portunun yanı sıra, entegre 3 vatlık hoparlörlerle de donatıyor. Monitör VESA duvar askı aparatlarına ve raflarına takılabilir.

AOC, u2868Pqu için yerinde değişim hizmetini de içeren 3 yıllık garanti sunuyor. Ultra HD bu monitor 929 USD + KDV fiyatından üretici tarafından tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden piyasada bulunabilir.