Anasayfa Haber Bülten Prestigio ile Ekranlar Hayat Buluyor

Prestigio ile Ekranlar Hayat Buluyor

digital-signage-2

Uluslararası mobil cihaz ve tüketici elektroniği üreticisi Prestigio yeni Dijital Bilgi Ekranları serisini duyurdu.

Prestigio’nun duyurusunu yaptığı yeni kurumsal çözümü olan Dijital Bilgi Ekranları (Digital Signage), keskin ve canlı görüntüler sunmanın yanında kurumların hedef kitlelerine interaktif sunumlar yapabilmelerini de sağlıyor.

Prestigio Dijital Bilgi Ekranları serisi, kullanıcılarla en etkili iletişimin kurulabilmesi için yerleşik bir bilgisayar tarafından kontrol edilen video ve ses akışını birleştiriyor. Prestigio Dijital Bilgi Ekranları hem kiosk hem de duvara monte edilebilen panel tasarımlarına sahip olduğundan hastane, havaalanı, devlet dairesi ve banka gibi iç mekânlarda ve dinamik bilgi akışı ihtiyacının olduğu dış mekânlarda kullanılabiliyor.

Prestigio’nun Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü Yuri Antoshkin yeni cihazlar hakkında şunları söyledi; “Her Prestigio Dijital Bilgi Ekranı cihazı, kurulum ve servis kolaylığı ile birlikte interaktif ekran, hoparlör, kablosuz ağ destekli bilgisayar gibi özelliklerin işlevsel bir tasarımla birleşiminden oluşuyor. Kaliteyi ve ulaşılabilir fiyatları bir araya getirmek için çalıştık. Prestigio Dijital Bilgi Ekranları’nın iş dünyasında uzun soluklu bir başarı yakalayacağından eminim.”

Çağdaş İş Çözümleri

Prestigio Dijital Bilgi Ekranları; havaalanı, alışveriş merkezi, banka ve diğer halka açık mekânlarda geniş bir kullanım alanı sunuyor. Bu iş çözümünün merkezinde gerçek zamanlı multimedya oynatımı ve içerik yönetimi sistemleri yatıyor. Özel bir yazılım çalıştıran güçlü bir medya sunucusu vasıtasıyla ya da bulut servislerin yardımıyla çok sayıda dijital ekran, medya içeriği paylaşan tek bir sistem içine entegre edilebiliyor. Bu sayede bütün ekranlar tek bir merkezden yönetilebiliyor. Bu sayede güncel bilgiler gerçek zamanlı olarak ekranlarda gösterilirken farklı kampanyalar da dinamik olarak ekranlara yansıtılabiliyor.

Korumalı İç Mekân Ekranları

digital-signage-3

Prestigio Dijital Bilgi Ekranları çözümleri hem duvara monte edilebilen panelleri hem de yatay ve dikey ekran seçeneklerine sahip kiosk tasarımlarını kapsıyor.

22 inç ve 42 inç arasında değişen ekran boyu seçeneklerine sahip olan duvara monte edilen panellerde yerleşik olarak bulunan bilgisayarda Android işletim sistemi çalışıyor. 42 inç ile 55 inç arasında değişen ekran boyu seçeneklerine sahip olan kiosklardaki bilgisayarlarda ise tercihe göre Android veya Windows işletim sistemi bulunuyor.

Bütün Prestigio Dijital Bilgi Ekranları; Full HD (1920×1080 piksel) çözünürlük, 16:9 görüntü oranı, 178 derece görüş açısı özelliklerine sahip olmakla birlikte 30.000 saat çalışma ömrü sunuyor. İç mekân ekranlarına opsiyonel olarak çoklu dokunmatik özelliği eklenebiliyor. Ekranlarım 4 mm kalınlığındaki sağlam camı ve alüminyum kasaları cihazların halka açık alanlarda da güvenle kullanılabilmesini sağlıyor.

Yerleşik Bilgisayar ve Özel Yazılım

Prestigio Dijital Bilgi Ekranları hem Android hem de Windows işletim sistemi ile uyumlu olarak çalışabiliyor. Cihazlarda yerleşik bir bilgisayar bulunması internet bağlantısı olsa da olmasa da çalışabilmelerine olanak tanıyor. Özel yazılımı sayesinde operatör tarafından seçilen herhangi bir ekranda dinamik olarak gerçek zamanlı reklam kampanyaları yapmak kolaylaşıyor.

Prestigio Dijital Bilgi Ekranları bu yılın son çeyreğinde Türkiye’de de satışa çıkıyor.