Anasayfa Haber Watch Dogs Bomba Etkisi Yarattı!

Watch Dogs Bomba Etkisi Yarattı!

watch-dogs-bomba

Avustralya’daki Ninemsn ofisine gönderilen Watch Dogs hediyesi çalışanları korkuttu.

Ubisoft’un merakla beklenen oyunu Watch Dogs sonunda piyasaya sürüldü. Aslında Kasım ayında piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Ancak GTA V’in başarısından çekinen firma yetkilileri, oyunu Mayıs ayına erteleme kararı vermişti.

Oyun çıktığı gibi iyi mi kötü mü tartışmaları hızla başladı. Tabii bu haberimizin konusu Watch Dogs’un nasıl bir oyun olduğuna dair değil. İnsanları nasıl karmaşık hislere boğduğuna dair.

Avustralya’da bulunan Microsoft ve Nine Entertainment Company tarafından kurulan Ninemsn ofisi, geçtiğimiz günlerde baya bir karıştı. Ofise gelen bir paket üzerinde “Sesli Mesajlarınızı Kontrol Edin” yazıyordu. Kimseye bir sesli mesaj gelmemişti. Ayrıca sadece tek bir paket gönderilmiş olması ve üzerinde herhangi bir isim yazmıyor oluşu insanların kafasını karıştırdı.

Ofis yetkilileri ve güvenlik görevlileri kargo paketinden şüphelenerek, yerel kuvvetlere haber verdiler. Bir düzine polis aracı ve bolca bomba imha uzmanı gelmesiyle birlikte, bu paketin Watch Dogs Collector’ Edition kutusu olduğu anlaşıldı. İçerisinden Watch Dogs’un bir kopyası, şapka ve bere çıktı.

İşin daha garibi ise Ubisoft, böyle bir firmaya hediye göndermediğini söylüyor.